100x yakınlaştırma yeteneğiyle gelen Samsung Galaxy S21 Ultra parçalarına ayrıldı

12 Mart 2021 16:00

iFixit, Samsung Galaxy S21 Ultra modelini parçalara ayırdı. iFixit’in belirttiğine göre modeldeki çoğu bileşenin modüler bir yapıda ve bağımsız olarak değiştirilebiliyor.

S20’de karşımıza çıkan modüler ekran kablosu ve polikarbon arka panelin eksikliğinden de söz ediliyor. Ekran kablosunun üst düzey modelde modüler bir yapıda olmadığı belirtiliyor. Bu durumda ekran değişiminin daha riskli ve daha maliyetli hale getiriyor. Kamera çıkıntısının etrafındaki yeni çıkıntının çıkarılmasının zor olduğu ifade ediliyor. Samsung Galaxy S21 Ultra modelindeki ekran ve pil değişiminin ise zor olduğu dile getiriliyor. Telefonun açılmasının zor olduğunu belirten iFixit, telefonun tamir edilebilirlik puanına ise 10 üzerinden 3 puan vermiş durumda. Puana bakıldığında telefonun tamir edilebilirlik puanının gerçekten düşük olduğunu söylemek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S21 Ultra güçlü işlemcisiyle fark yaratıyor

Exynos 2100 işlemcisinin tercih edildiği telefon Android 11 yüklü geliyor. Infiniy O ekran tasarımını benimseyen telefonda 6,8 inçlik bir ekran kullanılıyor. Telefonun pil kapasitesi ise 5.000 mAh. Telefonun arkasında ise dörtlü kamera yer alıyor. Burada 108 megapiksel ana, 12 megapiksel ultra geniş açı, 10 megapiksel telefoto ve 10 megapiksel “periskop temelli” kamera yer alıyor. Aileyle ilgili tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

İlginizi Çekebilir

Apple’ın en yeni kablosuz kulaklık modeli

e

Paylaş