Game of Thrones 8. sezon ile ilgili hayranları sevindirecek açıklama

15 Kasım 2018 21:30

Game of Thrones 8. sezon, 6 yeni bölümle Nisan 2019‘da hikayeyi sonlandırıyor. Dizinin bölümleri ne kadar uzun olacak dersiniz?

Game of Thrones 8. sezon için nihayet önümüzde bir tarih bulunuyor: Nisan 2019. Tarihin açıklanmasının ardından Reddit‘te gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde ise final sezonunda 3 bölümü yöneten David Nutter yeni açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz gibi Nutter, HBO’nun favori dizisiyle beraber geçmişte Emmy de kazanmıştı. Nutter’a sorulan sorulardan biri ise 8. sezondaki bölümlerin kaç dakika süreceğiydi elbette. Dizinin en kısa sezonunda bölümlerin uzunluğu konusunda Nutter şu açıklamayı yapıyor: “Sanırım 8. sezon bölümlerinin hepsi 60 dakikadan uzun olacak. Hayli büyük numaralar etrafında dolaşıyorlar bunu söyleyebilirim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game of Thrones 8. sezon bölümleri film uzunluğunda gelir mi?

Bu açıklamayla beraber kullanıcılar Sherlock dizileri gibi 90 dakikalık bölümler gelip gelmeyeceğini merak etti haliyle. Ancak Nutter bu konu hakkında daha fazla detay vermiyor.

Dizinin finali konusunda ise “Ben tamamen tatmin oldum. David ve Dan inanılmaz bir iş çıkardı. Hem hayranların isteklerini göz önünde bulundurdular hem de hikaye anlatımı açısından en doğru olan seçimleri dikkate aldılar. Pek çok sürpriz ve şok edici şeyin yer alacağını söyleyebilirim.” diyor.

Bu açıdan “hayranların istekleri” derken ne kast ettiği biraz havada kalıyor. Nihayetinde George R.R. Martin’in seri için önceden belirlediği bir son zaten bulunuyor. Ancak kitapları henüz tamamlamayan Martin’in bu sonunu ne yazık ki ilk olarak dizide izleyeceğiz.

İlginizi çekebilir

Game of Thrones 8. sezon tarih açıklaması

Paylaş