Game Of Thrones 8. sezon sızıntısı dizinin en büyük savaş sahnesini müjdeliyor

10 Nisan 2018 22:00

Bu yıl belki yeni bir sezon izleyemeyeceğiz ancak yeni bir sızıntı Game of Thrones 8. sezon için bugüne kadarki en iddialı savaş sahnesinin çekildiğini müjdeliyor.

Game of Thrones 8. sezon bölümleri 2019‘dan önce bizlerle buluşmayacak. Haliyle oldukça heyecanlı biten bir sezonun ardından yeni sezon için sabırsızlığımız da en üst noktaya ulaşmış durumda. Üstelik yeni haberler de bunu daha iyi hale getirmiyor. Önce bir kısaca son sezon neler olduğunu hatırlayalım. Jon Snow, Cersei’yi asıl savaşın insanlar arasında olmadığına ikna etmek için bir Ak Gezen yakalamak üzere küçük bir ekiple adeta intihar görevine çıkmıştı. Büyük savaşa hazırlanan Ak Gezenler ise fırsattan istifade bu küçük ekibi kıstırmıştı. Ejderhalarıyla Jon Snow ve diğerlerini kurtarmaya gelen Daenerys ise bu savaştan bir çocuğunu kaybederek çıkmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çekimi 55 gün süren savaş sahnesi

Yedinci sezon izleyiciyi dizinin son sezonunda yayınlanacak büyük savaş için hazırlarken bu savaşın ne kadar büyük olacağı ise şimdi belli oldu. Yönetmen asistanlarından birinin kısa sürede sildiği Instagram paylaşımının altında çalışma arkadaşlarına zorlu hava şartları altında 55 koca gece çalıştıkları için bir teşekkür yer alıyordu. Kışyarı’nda gerçekleşeceğine inanılan savaş sahnesine gönderme olduğu düşünülen bu gönderi doğruysa bizi efsanevi bir savaş sahnesi bekliyor demektir. Söz konusu savaşın çekimi Battle of the Bastards’da yer alan Jon Snow ve Ramasay Bolton’ın savaşının çekim süresini ikiye katlamış durumda. /Film‘in haberine göre bu savaşta 400 ile 500 arasında figüranın da yer aldığı belirtiliyor. Games of Thrones 8. sezon bize gerçekten televizyon tarihine iz bırakacak bir savaş sahnesi hazırlıyor gibi görünüyor.

İlgili video

Game of Thrones 7. sezon fragmanı

Paylaş