Game of Thrones yıldızını hastanelik eden final bunalımı

29 Mayıs 2019 10:45

Game of Thrones 8. sezon hayli yorucu bir maratonun ardından seriye noktayı koydu. Ancak bazı oyuncular finalin ardından toparlanamıyor.

Game of Thrones 8. sezon, iyi ya da kötü, bir şekilde bizleri büyük finalle buluşturdu. 8 yıldır bu proje üzerinde çalışan oyuncular ise bu uzun maratonun ardından ilk kez tamamen özgür durumdalar. Her ne kadar arada bazı işlerde yer almış olsalar da, uzun soluklu bir dizi macerası sonrası gerçek hayata yeni döndüklerini söyleyebiliriz. Game of Thrones’un yıldız isimlerinden Kit Harington ise süreci en ağır atlatanlardan oluyor. Page Six‘in özel haberine göre, finalin ardından Harington, stres ve alkol kaynaklı rehabilitasyon merkezine yattı. Dizinin finalinden önce, 19 Mayıs’ta rehabilitasyon merkezine yatan Harington için dizinin finalinin çok ağır geldiği kaydediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game of Thrones finali bitmeden alınan yardım

Psikolojik koçluk tedavisi alan Harington’ın meditasyon yaptığı ve bilişsel davranışçı tedavi sürecine sokulduğu kaydediliyor. Ünlü aktörün tedavisinin aylık 120 bin doların üzerinde olduğu da not düşülmüş.

Harington’ın Game of Thrones sayesinde tanıştığı ve final sezonundan önce evlendiği eşi Rose Leslie‘nin tüm bu süreçte aktöre tam destek gösterdiği de belirtiliyor. Alkol ve stres kaynaklı sorunların sebebinin ise dizinin bitmesi olduğu söyleniyor. Aileye yakın, ismi paylaşılmayan, bir kaynağın yaptığı açıklamada Harington’ın çok uzun zamandır büyük bir çabayla çalıştığı projenin bitmesinin ardından boşluğa düştüğü belirtiliyor.

Aktörün tesis dışına dilediği gibi çıkabildiği ve şimdilik tüm dikkatini sağlığına yoğunlaştırdığı kaydediliyor. Harington’ın şimdilik duyurulmuş bir gelecek projesi ise bulunmuyor. Tüm bu süreç tamamlandıktan sonra ünlü aktörün kariyerinde nasıl ilerleyeceği ise merak konusu elbette.

İlginizi çekebilir

Kit Harington’ın dizi finaline tepkisi

Paylaş