Garmin, yeni üst seviye “Pro” akıllı saat modellerini tanıttı

31 Mayıs 2023 16:32

Akıllı saat ürün gamı en büyük firmalardan olan Garmin, bugün üst seviye “Pro” akıllı saat modellerini tanıttı.

Garmin bugün karşımıza spesifik olarak Epix 2 Pro ve Fenix 7 Pro akıllı saat modelleriyle çıktı. Bu saatler direkt olarak bütçesi fazlasıyla geniş profesyonellere odaklanıyor ve Apple Watch Ultra gibi gelişmiş teknik özellikleri beraberinde getiriyor. Zorlu şartlara aşırı dayanıklı gövdeler üzerine kurulan saatler, kendi içlerinde farklı versiyonlara sahipler. Ortak olarak LED ışığa sahip olan (Her gövde boyutunda var) modeller, bu sayede gece turlarına çıkmayı seven arazi tutkunlarına güzel bir güvenlik yardımcısı sağlıyorlar. Acil durumlar için bir kırmızı renkte de yanabilen yukarıdaki galeride görebileceğiniz ışık, aktarıldığı kadarıyla oldukça yüksek parlaklığa sahip. Yeni geliştirilen optik nabız sensörleri ve geliştirilen performans algoritmaları ile sağlık konusunda daha doğru ve detaylı veriler sağlayan yuvarlak tasarımlı Epix 2 Pro ve Fenix 7 Pro, yaklaşan hava olayları hakkında detaylı bilgiler verebiliyor, çok sayıda sporu otomatik olarak tanıyor, arazide çok önemli olan topografik haritalar ile güvenliği artırıyor ve sporcuların performansını artırmaya yönelik çok sayıda “skor bazlı” otomatik analiz altyapısı taşıyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yüksek netlik ve parlaklığa sahip renkli AMOLED ekranlar üzerine kurulan akıllı saat modellerinden Fenix 7 Pro, güneş enerjisinden yardım alabilen versiyonu ile normalde versiyonlardan çok daha uzun süre görevde kalabiliyor. Saatler genel kullanımda tam 30 güne ulaşabiliyor. Garmin tarafından yapılan açıklamaya göre Epix 2 Pro’nun başlangıç fiyatı 800 dolardan, Fenix 7 Pro’nun başlangıç fiyatı ise tam 900 dolardan başlıyor. Bu saatlerin ileride Türkiye’de de satılması olası.

Yeni Garmin akıllı saat modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş