Gecikmesiz maksimum performans; Razer Viper oyuncu faresi ile tanışın [Video]

02 Ağustos 2019 13:00

Dünyanın en büyük oyuncu ekipmanı üreticilerinden olan Razer, ürün gamına Viper oyuncu faresi modelini eklediğini duyurdu.

Hazırladığı oyuncu ekipmanlarıyla her zaman ses getirmeyi başaran Razer, yeni oyuncu faresi Viper ile büyük ses getirmiş durumda. Bunun nedeni ise farenin sağ / sol tuşları altında mekanik yerine optik anahtarlar kullanıyor olması. Bu sayede tuş gecikmesini ortadan kaldıran ve basma sinyalini anında bilgisayara ileten fare, milisaniye kayıp istemeyen oyuncular için harika görünüyor. Firma mekanik ile optik anahtar kullanan fareler arasındaki farkın gözle görülemeyecek kadar ufak olduğunu belirtiyor. Ancak profesyonel e-spor oyuncularının bu donanımla yeri geldiğinde maçı kazanıp kaybetme noktasında büyük fark yaratabileceği söyleniyor. Üst üste yapılan tıklamaları benzerlerinden daha iyi aktaran ve kayıp yaşamadığı söylenen ürün, sadece 69 gram ağırlığında olduğu için de oldukça rahat hareket ettirilebiliyor. Oldukça standart bir tasarımı bulunan ve yan tarafında programlanabilir tuşlar yer alan oyuncu faresi Razer Viper, merkezinde ise yüzde 99.4% takip doğruluğu ve 16.000 DPI çözürlüğüne sahip Razer 5G optik sensör taşıyor. Bu sensör ile en ufak bir fare hareketi dahi oyuna aktarılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer Viper oyuncu faresi gerçekten çok iddialı bir model

Razer’ın yeni oyuncu faresi, 80 dolarlık yurtdışı fiyatıyla buradan elde edilebiliyor. Ürünün kısa tanıtım videosu ise haberin başında izleyebilirsiniz.

Paylaş