GeForce Now servisine Microsoft’un oyunları gelmeye başladı

18 Mayıs 2023 16:50

Microsoft ile Nvidia arasındaki ortaklığın ilk meyvesi karşımızda. GeForce Now servisine Microsoft’un oyunları gelmeye başladı.

Bulut oyun temelli GeForce Now servisine bugün eklenen ilk Microsoft yapımı sevilen oyunlardan Gears 5 oldu. Yapılan resmî açıklamaya göre servise yakında Xbox Game Studios ve Bethesda imzalı başka oyunlar da gelecek, bunlar arasında DeathloopGrounded ile Pentiment da yer alacak. Hatta bu üç oyun direkt olarak 25 Mayıs tarihinde oynanabilir olacak. Türkiye’de Turkcell GAME+ üzerinden hizmet veren bulut oyun hizmeti sayesinde kişiler kullandıkları donanımlara bağlı olmaksızın sahibi oldukları / satın aldıkları tüm oyunları Türkiye’deki sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte ve 60 fps’te akıcı bir şekilde oynayabiliyor. Peki bunun için ne kadarlık bir internet gerekiyor? Bu konuda verilen bilgi 60 fps’te 720p için 15 Mbps ve 60 fps’te 1080p için 25 Mbps seviyesinde oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Servis için aylık Premium paket şu an 120 TL, 3 aylık Premium paket 290 TL, 6 aylık Premium paket 475 TL, 12 aylık Premium paket ise tam 1.200 TL seviyesinde. Oyun bilgisayarlarının güncel fiyatları göz önüne alındığı zaman güçlü internete sahip oyun tutkunları için halen eskisi kadar olmasa da avantajlı kalan hizmet, ücretliler yanında ücretsiz paketi de sunmaya devam ediyor. Bu paket temelde servisin satın alınmadan önce denenmesi için sunuluyor çünkü sadece 30 dakikalık oturum süresi veriliyor.

GeForce Now Türkiye (GAME+) ücret artışı yanında bu da ilginizi çekebilir: Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet

Paylaş