Geleceğin dokunmatik ekranlı konsept yazıcısı

21 Ekim 2011 11:31

En teknoloji meraklısı insanın bile baskı cihazlarıyla problemi vardır. Eğer her gün aynı işlemi tekrarlamıyorsanız her seferinde “bakalım bu sefer doğru basacak mı?” endişesi taşımadan bir baskı almanın imkansız olduğunu söyleyebiliriz. Bu stres sebebi cihazlarla aramızı düzeltecek konsept tasarımın adı SWYP (See What You Print / Ne Bastığını Gör). Üzerinde her daim baskı cihazıyla kalibreli bir ekran bulunan SWYP’i dokunmatik olarak kontrol ediyorsunuz. Ekranda görülenin aynısını basma garantisi verdiği için kafa karışıklığına ve endişeye yer bırakmıyor. Kablosuz ağa bağlanarak Facebook ve Flickr’dan fotoğraf basmaya izin veren cihaz, oldukça yenilikçi olmasının yanında baskı işleminin tüm karmaşasını ortadan kaldırıyor. Henüz yalnızca proje aşamasında olan cihazın üretimine geçilmesini heyecanla bekliyoruz.


SWYP’ın en güzel yanı her daim baskı makinesiyle kalibreli olan ekranı sayesinde ekranda gördüğünüzün aynısını basabilmesi.


Dokunmatik ekranı sayesinde basacağınız fotoğrafta yapacağınız tüm düzenlemeleri parmaklarınızla geniş ekran üzerinde yapabiliyorsunuz.


İnce düşünülmüş detayları sayesinde, bazen kabusa dönüşebilen baskı yapmayı pratikleştiriyor.

VİDEO

Paylaş