Gelişmiş özellikleriyle Huawei FreeBuds Pro 3 tanıtıldı

19 Eylül 2023 15:00

Gelişmiş özelliklere sahip kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeBuds Pro 3 tanıtıldı. Model yakında Türkiye’de de satılacak.

200 euro yurt dışı fiyatı bulunan kablosuz kulaklık Huawei FreeBuds Pro 3, Freebuds Pro 2 gibi çift sürücü altyapısıyla yüksek bir performans ortaya koyuyor. Kulak içi formunda olan ve “Intelligent Dynamic ANC 3.0” sistemiyle yüksek bir dinamik yapılı aktif gürültü engelleme sunan ürün, LDAC ile L2HC 2.0 Hi-Res ses kodeklerine destek veriyor ve Triple Adaptive EQ sistemiyle geniş özelleştirme seçenekleri sunuyor. Pure Voice 2.0 mikrofon sistemiyle en gürültülü ortamlarda dahi net bir telefon görüşmesi vadeden FreeBuds Pro 3, şarj kutusu ile beraber toplam 31 saatlik bir kullanım ömrü getiriyor. Birçok pazarda 11 Ekim tarihinde satışa sunulacak model hakkında Huawei Türkiye ise şunları aktarıyor: “Huawei FreeBuds Pro 3, tasarım estetiğini sınıfının lider ses teknolojisi ile bir araya getirerek ses deneyimini geliştiriyor. Tek parça ve pürüzsüz bir tasarıma sahip işlenmiş nano cam malzeme, daha berrak sesler için geliştirilen çift sürücüyle birleştirildi. Otantik ses kalitesini artıran üçlü adaptif ekolayzır da ürünün öne çıkan bir diğer özelliği.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bundan önce gelen Huawei FreeBuds Pro 2+ ise sağlık özellikleriyle öne çıkan bir kablosuz kulaklık olmuştu. Farklı renkleri bulunan ürün, FreeBuds Pro 2 gibi Devialet imzasını taşıyordu ve farkını nabız ile sıcaklık ölçümü ile koyuyordu. Taşıdığı sensörler ile sağlık konusunda önemli veriler sağlayan kulaklık, bu veriler ile özellikle aktif kişilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Tasarımsal olarak farklı olmasa da şık duran cihaz, üst seviye ANC (Aktif Gürültü Engelleme) gibi günümüzde artık standart olmaya başlayan özellikleri de beraberinde getiriyor. 11 mm sürücüler üzerine kurulan kablosuz kulaklık, yüksek çözünürlükte müzik keyif yaşatabiliyor, kafa hareketlerini algılayarak 360 derece ses deneyimi sunabiliyor.

Huawei FreeBuds Pro 3 yanında bunlar da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş