General Mobile GM 22 için hazırlanan yeni yıl paketi; işte paketin fiyatı

20 Aralık 2022 19:00

General Mobile GM 22 için yeni yıl paketi duyuruldu. GM 22 için hazırlanan pakette telefonla birlikte GM Watch, GM Pods 2 ve 3’lü kordon takımı yer alıyor.

Kırmızı renk seçeneğine sahip olan telefonun farklı renk seçenekleri  de piyasada bulunuyor.  GM 22’nin kutu içeriğinden de 18 watt adaptör, USB-C kablo ve 3.5 mm kulaklık çıkıyor. Cihazın arka kısmında parmak izi sensörü de mevcut. MediaTek’in Helio A25 işlemcisinden güç alan telefonda 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza bulunuyor. Telefonda 720p çözünürlüklü 6,52 inç IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızına ne yazik ki destek vermiyor. Pro modelinde 108 megapiksellik Samsung imzalı kamera yer alırken bu modelde 13 megapiksellik bir kamera mevcut. 52 megapiksel süper piksel modunda da destek veren telefon bu mod seçildiğinde daha detaylı kareler çekilmesine olanak sağlıyor. 8 megapiksel ön kamerayı da bünyesinde barındıran telefondaki pil kapasitesi ise 5.000 mAh. İndirimli paketin fiyatı ise 4.999 TL. Telefonun incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile GM 22 ile birlikte gelen GM Watch ne gibi özellikler sunuyor?

10 güne varan pil ömrü ve sağlık yetenekleriyle öne çıkan akıllı saatte IP68 sertifikası da bulunuyor. Bu sertifika akıllı saati suya ve toza karşı koruyor. Akıllı saatteki kontrol dokunmatik ekran üzerinden sağlanıyor. Saatte yukarıdan aşağıya kaydırma hareketi yapıldığında hızlı bir şekilde ayarlara ulaşabileceğiniz bir alan yer alıyor. Stres takibi özelliğine destek vermeyen saat çok sayıda aktiviteyi takip edebiliyor. Bu aktiviteler arasında koşma, yürüme, bisiklet, koşu bandı, tırmanma, futbol, basketbol, tenis ve daha bir çok aktivite bulunuyor. Akıllı saatin detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş