George R.R. Martin’den The Winds of Winter güncellemesi

13 Haziran 2018 23:30

Game of Thrones’un dünyasını yaratan George R.R. Martin‘in serinin altıncı kitabı olan The Winds of Winter’ı yazması uzun zamandır bekleniyor. Ünlü yazar her sene çıkıp “gelecek seneye hazır” dese de, o gün asla gelmiyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Martin’in Game of Thrones dizilerinden birini geliştirdiği ortaya çıktı.

Westeros‘un ihtişamlı dünyasını yaratan George R.R. Martin verdiği sözleri tutma konusunda oldukça başarısız bir yazar diyebiliriz. Onun kaleme aldığı A Song of Ice and Fire (Buz ve Ateşin Dansı) serisi televizyonun en çok konuşulan dizilerinden birine dönüştü. Fakat asıl hikayenin bir türlü devamı gelmiyor. Okuyucular senelerdir altıncı kitap olan The Winds of Winter‘ı bekliyor desek, abartmış olmayız. Üstüne George R.R. Martin’in devamlı yeni bir projeyle uğraşması da durumu daha zor hale getiriyor. Son olarak onun HBO’nun ilk bölüm onayı verdiği yeni Game of Thrones dizisini geliştirdiği ortaya çıktı. Herkes artık kitabın gelmeyeceğine ikna olmuşken Martin kendi sitesi üzerinden bir açıklama paylaştı.

“Siz sormadan söyleyeyim, The Winds of Winter çalışmalarım devam ediyor. Altıncı kitap şu an ilk önceliğim. Aksini düşünmek saçma olur. Eğer The Winds of Winter’ı yazmakla meşgul olmasam Game of Thrones dizileri kendim yazmaz mıyım? Daha önce dizi yazmamış değilim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yine de George R.R. Martin’in bu sözlerine aldanıp The Winds of Winter için heyecanlanmamak lazım. Sonra bir erteleme haberi daha duymamız fazlasıyla olası.

İlgili video

Game of Thrones fragmanı

Paylaş