GetirYemek’ten yeni hizmet: GetirYemek Masa

27 Ocak 2023 14:00

GetirYemek, kullanıcılara üye restoran ziyaretlerinde indirim fırsatı sunan GetirYemek Masa servisini duyurdu. Servisin kullanıcıları, üye restoranları ziyaret ettiklerinde yüzde 30’a varan indirimlerden faydalanıyor.

GetirYemek yeni servisi hakkında açıklamada bulundu. GetirYemek Genel Müdürü Yasemin Şişik Çelikboy, ”Nerede ve ne zaman acıkırsanız GetirYemek’in size özel olarak sunduğu fırsatlar ve deneyimler ile yanınızda olmayı hedefliyoruz. GetirYemek Masa ile kullanıcılarımız sadece adreslerine verdikleri siparişlerde değil, gittikleri restoranlarda da yeni servisini avantajlarından faydalanabilecekler. Öte yandan, iş ortağımız olan restoranların da yeni müşterilerle tanışıp işlerini büyütmelerine destek olacağız” dedi.

Lansmana özel sınırlı bir süre boyunca ücretsiz olan serviste kullanıcılar, gittikleri  üye restoranlarda hesap öderken, uygulama üzerinden aldıkları kodu gösterdiklerinde yüzde 30’a varan indirimlerden faydalanıyor. İlk etapta İstanbul’da geçerli olacak servis önümüzdeki dönemde farklı şehirlerde de kullanıma sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

GetirYemek Masa ile gündemde olan Getir geçtiğimiz yıl farklı bir servisini de kullanıma sunmuştu

Türkiye dışında yurt dışında da faaliyet gösteren Getir geçtiğimiz yıl ”Yakındaki İş, Getirİş” duyurusunu gerçekleştirmişti. Getirİş’in kullanıcılarına iş veya çalışan bulma süreçlerinde ve sonrasında zaman kazandıran bir platform olarak karşımıza çıkmıştı. Getirİş’te, çalışan arayan işletmeler, garsondan kuryeye, ön muhasebe elemanından satış temsilcisine istedikleri pozisyona ait çalışma bilgilerini girerek ücretsiz ilan verebiliyor. İş arayanlar da ister sundukları hizmeti ister meslekleriyle ilgili bilgileri verip, kullanıcıların kendilerine ulaşmalarını sağlayabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş