Gionee’nin yeni telefonu çok güçlü bir pil ile geliyor

07 Kasım 2014 15:00


Günümüzde akıllı telefonlar devamlı olarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Yüksek çözünürlüklü ekranlar, kalp atışımızdan parmak izimize kadar her şeyi algılayan sensörler artık akıllı telefonlarda standart hale gelmeye başladı. Tüm bu ihtiyaçlara cevap vermek için yeterince büyük pili olmayan telefonlar ne yazık ki günü çıkarmakta zorlanıyor. Gionee‘nin yeni telefonu ise pil konusunda sıkıntı yaşayan rakiplerinin tamamını geride bırakıyor.

Gionee Marathon M3 adı verilen akıllı telefon tam 5000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip. Yeni çıkan tablet Nexus 9’un bile 6700 mAh pil ile geldiğini düşündüğümüzde, Marathon M3’ün içerisinde ne denli büyük bir pil olduğunu daha net bir şekilde anlayabiliyoruz.

Böylesine büyük bir pil ile gelerek dikkatleri üzerine çeken telefon, maalesef donanım tarafında beklentileri karşılamaktan oldukça uzak görünüyor. İçerisinde Android işletim sistemi bulunan, fakat Google servislerini içerisinde barındırmayan cihaz, 5 inç’lik 720P LCD ekrana sahip. Mediatek 4 çekirdekli işlemci, çift sim kart, SD kart slotu ve 8GB dahili belleğin olduğu cihazda, 1GB RAM’in bulunduğu belirtiliyor. Yalnızca Hindistan pazarına yönelik olarak üretilen telefon, 210 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Paylaş