Golf takibi yapabilen Huawei Watch GT 3 Pro için avantajlı fiyat [Temmuz 2023]

02 Temmuz 2023 17:00

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat için yeni bir kampanya yapıldı. Titanyum gövdesiyle hem hafif hem de dayanıklı bir yapı sunan saat dalış ve golf oynamayı sevenler için de faydalı özelliklerle geliyor.

Watch GT 3 Pro, vuruş hızı, vuruş temposu, geri dönüş süresi ve düşüş süresi gibi profesyonel vuruş verilerini kaydediyor. Apple’ın akıllı saatlerinde olduğu gibi bu saatte de EKG özelliği mevcut. Damart sertliğiyle ilgili bilgiler de paylaşabilen saat bununla birlikte vücut sıcaklığını da ölçebiliyor. Sermaik gövdeli modeli de bulunan saat HarmonyOS yüklü geliyor. Saat iOS  ve Android’li akıllı telefonlarda da uyumlu şekilde çalışıyor. Huawei Watch 3 Pro ile hayatımıza giren AppGallery mağazası Watch GT 3 Pro’da da yer alıyor. Saatte uygulama mağazası da yer aldığı için çeşitli uygulamalar akıllı saate yüklenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı geriledi

Özellikleriyle dikkat çeken saat, stres ve uyku takibi yapabiliyor. Safir cam sayesinde çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olan saat Gorilla Glass’ın camlarına kıyasla çok daha dayanıklı. Safir cam saati aynı zamanda darbelere karşı da koruyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan saatin indirimli fiyatı ise 5.827 TL. Kredi kartlarıyla taksitli olarak da satılan akıllı saatin detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş