Görevimiz Tehlike 6 posterleriyle karakterlere yakından bakış

22 Mayıs 2018 13:00

Geçtiğimiz günlerde Tom Cruise ve Henry Cavill’ı buluşturan fragmanıyla gündeme gelen Görevimiz Tehlike 6 şimdi de karakter posterleriyle karşımıza çıkıyor. Böylece hem eski hem de yeni karakterlere yakından bakma fırsatı elde ediyoruz.

Ülkemizde Görevimiz Tehlike 6 ismiyle vizyona girecek olan filme dair bildiklerimiz fragmanlarda gördüklerimizle sınırlı. Yaşanacakları üstü kapalı şekilde ifade ediliyor. Anlıyoruz ki kimi zaman iyi niyetle alınan kararlar başa bela olabiliyor. Ethan Hunt ve IMF takımı, tanıdık yüzlerle birlikte zamana karşı bir yarışa girişiyor. Zamanında istenenin dışında gelişen bir görevin artakalanlarını düzeltmeye çabalıyorlar. Fakat işler pek istendiği gibi gitmiyor.

Orijinal adı Mission Impossible Fallout olan filmin başrolünde Tom Cruise yer alıyor. Ona Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby gibi isimler eşlik ediyor. Kadrodan anlaşıldığı üzere bu filmde pek çok yeni karakterle tanışacağız. Özellikle Henry Cavill’ın karakteri ve Justice League döneminde olay olan bıyığı fazlasıyla merak uyandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görevimiz Tehlike 6, 27 Temmuz‘dan itibaren beyaz perdedeki yerini alacak. Bahsi geçen karakter posterlerini haberimizin içindeki galeride, son tanıtımı ise hemen aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili video

Görevimiz Tehlike 6 fragmanı

Paylaş