Guardians of the Galaxy ekibinden Gamora çok farklı görünebilirdi

10 Aralık 2018 20:00

Guardians of the Galaxy ekibinin vazgeçilmezlerinden biri olan Gamora bambaşka bir görünüme sahip olabilirdi! Bu durum sosyal medya üzerinden paylaşılan konsept tasarımla birlikte ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi çizgi roman kahramanları beyaz perdeye taşınmadan önce hummalı bir çalışmadan geçiyor. Çizgi romanlarda gördüğümüz ve alıştığımız o kostümleri sinemaya aktarmak her zaman kolay olmuyor. Bu yüzden orijinalinden uzak farklı alternatiflerin de gündeme geldiği oluyor. Görünen o ki benzer bir durum Guardians of the Galaxy ekibinin bel kemiği Gamora için de söz konusu olmuş.

Son olarak Avengers Infinity War’da gördüğümüz ve ölümüne şahit olduğumuz Gamora’nın alıştığımızdan çok farklı görünebileceği anlaşıldı. Marvel stüdyolarının görsel gelişimden sorumlu olan Charlie Wen hazırladığı Gamora çalışmasını Instagram üzerinden paylaştı. Bu tasarımda kahramanımızın alıştığımız gibi yemyeşil olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Cildi parlak, altınımsı bir tona sahip. Üzerindeki tasarımlar göz alıyor. Kulakları biraz daha sivri ve saçları da cilti gibi parlak. Charlie Wen’in açıklamasına göre Marvel stüdyolarının başındaki Kevin Feige bu tasarımı çok beğenmiş fakat uygulaması zor olacağı için kullanmaktan vazgeçilmiş. Açıkçası bu tasarım oldukça hoş olsa da, Gamora’dan çok uzak bir hali var. Bu yüzden doğru tercihin yapıldığına inanıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Avengers Endgame fragmanı

Paylaş