Hades II, Steam ve Epic Games Store üzerinde erken erişime açıldı

06 Mayıs 2024 20:25

Merakla beklenen oyunlar arasında yer alan Hades II, bugün Steam ve Epic Games Store üzerinde erken erişime açıldı.

İlk incelemeleri çok iyi gelen ve uzun süre erken erişimde kalacağı söylenen Hades II oyunu, şu an Steam (15 dolar) ve Epic Game Store (488 TL) üzerinden elde edilebiliyor. Erken erişim olmasına rağmen çok iyi halde olduğu söylenen yapım hakkında yapılan resmi açıklama ise şöyle: “Supergiant Games’in tarihindeki ilk devam oyunu olan Hades II, god-like rogue-like zindan tarama türündeki ilk oyununun en güzel yönlerini alıp, Yunan mitolojisini ve cadılığın doğuşuyla olan derin bağlantılarını işleyen, sayısız defa oynanabilir, aksiyon dolu bir oyun olarak karşınıza geliyor. Yer Altı Dünyası’nın prensesi olarak tökezleyip geriye düştüğünüzde de zorlukları göğüsleyip yolunuza devam ettiğinizde de ilerlemekte olan sürükleyici bir hikâyede daha büyük ve daha derin bir mitik dünyayı keşfedecek, Olimpos’un tüm kudretini arkanıza alarak Zaman Titanı’nın neferlerini alaşağı edeceksiniz. Gece’nin efsanevi silahlarını kadim afsun ile donatarak yolunuza çıkanları var olduklarına pişman edin. Apollo’dan Zeus’a kadar pek çok Olimpos tanrısının bahşettiği Lütuflarla gücünüze güç katın. Elinizdeki imkânları neredeyse sonsuz farklı şekilde bir araya getirin. İçerisinde tanıdık simalar olduğu kadar pek çok yeni yüzü de barındıran, tamamen seslendirilmiş, destansı karakterlerle tanışın. Aranızda geçen çeşitli yeni etkileşimler sayesinde giderek güçlenen bir bağ kurun ve hikâyenin nasıl ilerlediğine bağlı olan sayısız eşsiz olayı deneyimleyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görülecek yeni mekânlar, aşılacak yeni zorluklar, öğrenilecek yeni geliştirme sistemleri ve karşılaşılacak yeni sürprizler, durmadan içine dalacağınız, değişmeye mahkûm Yer Altı Dünyası’nda sizi bekliyor. Hedefinize bir adım daha yaklaşmak için Arkana Sunağı’nın gizemlerini aralayın, büyülü hayvan dostlarınızı evcilleştirin ve gözden ırak olanların aletleri ile karışımlarda kullanacağınız malzemeler toplayın. Bazı kalıcı geliştirmelere ek olarak Tanrı Modu’nun dönüşüyle birlikte, Hades II’yi deneyimlerken oynayışınızla tanrılaşmanız gerekmiyor. Fakat olur da kendinize kolay bir yol çizmek istemezseniz, git gide artan zorluklara karşı önemli ödüller kovalayıp yüksek mertebelere yaraşır olduğunuzu ispatlayabilirsiniz.

Zengin, atmosferik sunum ve eylemlere göre şekil alan hikâye anlatımı, Supergiant yapımlarının belkemiğini oluşturmaktadır. Elle renklendirilmiş capcanlı ortamlar, daha da akıcılaşan gerçek zamanlı 3D karakterler ve coşku uyandırıp kulakların pasını silen özgün müzikler bu mitik dünyaya nefes veriyor. İlk Hades oyunu en başından Erken Erişim düşünülerek tasarlanmıştı, aynısı Hades II için de geçerli. Oyun tamamlanmaya adım adım yaklaşırken oyunculardan gelen geri bildirimler; yeni özellikler, karakterler, ortamlar ve daha pek çok şey sunacak bir dizi Büyük Güncellemeye yön verecek.”

Hades II yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş