Hangi oyunları alsak? PS4 sahipleri için dikkat çeken yıl sonu indirimleri

25 Kasım 2019 10:00

PS4 sahipleri için yıl sonu dikkat çekici indirim dönemi başladı. PlayStation mağazasında etkileyici indirimler bulunuyor.

PS4 sahiplerinin beklediği yıl sonu PlayStation oyun indirimleri için vakit geldi çattı. Yıl boyunca gözünüze kestirip fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtiğiniz oyunlarda ciddi indirimler bulunuyor. PlayStation’ın çevrim içi mağazasında görüntüleyebileceğiniz indirimlerden en dikkat çekici olanlarından biri elbette FIFA 20 oyununda oluyor. Popüler oyun kısa süreliğine 429 TL‘den 199 TL‘ye düşmüş durumda. Bir diğer dikkat çekici indirim ise Red Dead Redeption 2‘nin Ultimate Edition versiyonunda. İndirimsiz satış fiyatı 669 TL olan Ultimate Edition, yıl sonu indirimiyle oyuncularla 219 TL‘ye buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PS4 indirimlerindeki en dikkat çeken fırsatlar

Kaçırılmaması gereken indirimler arasında Marvel’s Spider-Man yer alıyor. 249 TL‘den 84 TL‘ye düşen oyun keyifli bir macera sunuyor. Resident Evil 2 de yine yüksek oranda indirime girenlerden. Oyunu 399 TL yerine 84 TL‘ye almak mümkün oluyor. God of War ise hala oynamadıysanız 64 TL‘ye satışa sunulmuş durumda. Yakın zamanda oyuncularla buluşan ve övgülere boğulan The Outer Worlds, 389 TL yerine 292 TL‘ye alınabiliyor. Yine bir başka yakın zamanda çıkmış bir oyun olan Borderlands 3‘ü de 459 TL yerine 239 TL‘ye edinebilirsiniz. Call of Duty: Modern Warfare‘de indirim bekleyenler ise çok yüksek bir indirimle karşılaşmadı. Ancak yine de yüzde 20 indirimle oyunun Operator Edition fiyatının 569 TL’den 455 TL‘ye düştüğünü belirtelim. Çok yeni oyuncularla buluşan Death Stranding ise indirime girenlerden değil ne yazık ki. PS4 oyunlarında yapılan tüm indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Aksiyon ve gerilim zamanı; PlayStation Plus kasım ayı ücretsiz oyunları

Paylaş