Harley-Davidson markası Serial 1, bir elektrikli bisiklet daha tanıttı

17 Haziran 2022 18:05

Harley-Davidson şirketinden doğan bisiklete özel marka Serial 1, bir kez daha araziye özel bir elektrikli bisiklet ile karşımızda.

Geçtiğimiz haftalarda eMTB sınıfına konumlandırılan ilk Harley-Davidson markası Serial 1 imzalı elektrikli bisiklet modeli BASH/MTN gelmişti. Birçok eMTB’den farklı olarak selesine entegre olan haricinde hiçbir süspansiyon sistemi taşımayan ve bu sayede uzun ömürlü ve kullanımı basit olarak lanse edilen model, çıkarılabilen 529 Wh pil paketine sahip ve bununla kullanıma bağlı olarak 50 km ila 150 km arasında bir menzil getiriyordu. Gücünü 90 Nm’lik Brose S Mag elektrik motorundan alan ve iyi bir performans getiren 22 kg ağırlığındaki bu elektrikli bisiklet sonrasında bu sefer öne konumlandırılan bir süspansiyona sahip “eMTB” sınıfı SWITCH/MTN modeli lanse edildi.

Bu ZERON35BOOST AIR marka süspansiyon sayesinde biraz daha konforlu bir sürüş vadeden bisiklet, 90 Nm tork getiren Brose S Mag elektrik motoru üzerine kuruluyor ve BASH/MTN ile benzer seviye menzil sunan çıkarılabilir yapıda 529 Wh pil paketi ile geliyor. Zorlu yol şartlarına uygun Michelin E-Wild lastikler üzerine oturan elektrikli bisiklet SWITCH/MTN, farklı renklerde alınabiliyor ve LED aydınlatma sistemini de eksik etmiyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Serial 1 imzalı BASH/MTN için 3.999 dolar yurt dışı fiyatı açıklanmıştı. Yeni tanıtılan SWITCH/MTN içinse tam 4.499 dolar verilmesi gerekiyor. Harley-Davidson marka motosikletler Türkiye’de yıllarıdır resmi olarak satılıyor. Bu açıdan ileride Serial 1 modellerini de yollarda görebiliriz. Ancak fiyatların hiç ama hiç düşük olmayacağı çok açık.

Yeni elektrikli bisiklet modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Renault tarafından hazırlanan uçan araç çalışması

Paylaş