Hayranların yüzünü güldüren Venom 2 söylentisi

13 Eylül 2019 19:30

Geçtiğimiz haftalarda yönetmenini bulmasıyla gündeme gelen Venom 2 filminin çekimlerinin tahmin ettiğimizden çok daha yakın zamanda başlayabileceği ortaya çıktı.

Spider-Man’in kötüsü olarak tanıyıp sevdiğimiz Venom kendi solo filmiyle geçtiğimiz senelerde izleyici karşısına çıktı ve bu proje Sony stüdyoları açısından bir başarı hikayesine dönüştü. Filmin gişe kazancının 855 milyon dolar seviyesine ulaşmasının ardından serinin ikinci fiminin yolda olduğunu tahmin etmiştik. Fakat tahminlerimizin netlik kazanması ağustos ayının başında gerçekleşti. Önce filmin yapımcılarından Amy Pascal, Tom Hardy‘nin Venom olarak geri dönüşünü doğruladı. Ardından Venom 2 filminin Andy Serkis tarafından yönetileceği gün yüzüne çıktı. Daha önce Yüzüklerin Efendisi, Maymunlar Cehennemi ve Black Panther gibi filmlerde seyrettiğimiz Andy Serkis’in seriyle alakalı istekli paylaşımları da yüzümüzü güldürmüştü.

Yüzleri güldüren Venom 2 söylentisi

Hayranları fazlasıyla heyecanlandıran yeni gelişme aslında Production Weekly sitesi tarafından duyuruldu. Bu site tarafından paylaşılan haberde serinin ikinci filminin şimdilik Fillmore kod adıyla anıldığı ifade ediliyor. Ardından filmin çekimlerinin 25 Kasım‘da başlayabileceği söyleniyor. Çekimlere gerçekten bu kadar erkenden başlanacak mı, bilmiyoruz. Fakat çekim tarihine dair iddiaların bu kadar yakın bir tarihe işaret ediyor olması Venom’un hayranlarını fazlasıyla sevindirdi. Bunun önemli sebeplerinden biri de Marvel ve Sony arasındaki Spider-Man anlaşmazlığının fazlasıyla can sıkıcı olmasıydı. Konuyla tam olarak bağlantılı olmasa da, hayranların iyi bir haber duymaya ihtiyacı vardı. Umuyoruz Venom 2 odaklı bu iddia yakın zamanda doğrulanır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Venom fragmanı

Paylaş