Hediyeyle gelen Vestel akıllı saat için A101 kampanyası [Haziran 2023]

29 Haziran 2023 10:00

Uygun fiyatlı Vestel akıllı saat A101’de kampanyalı olarak satışa çıktı. Kırmızı renkteki kayış seçeneğiyle dikkat çeken modelin mavi renkli kayış seçeneği de bulunuyor.

1,3 inçlik dokunmatik ekranı bünyesinde barındıran Vestel akıllı saat modelinde kalp ritmi sensörü bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar kalp atış hızlarını takip edebiliyor. Piyasada satılan diğer modellerde olduğu gibi Vestel akıllı saat de adımsayar, kalori ölçümü ve spor modlarına destek veriyor.  Uygun fiyata satılsa da uyku takibi yeteneğine de sahip olan saat , VFit+ uygulaması üzerinden kontrol ediliyor. iOS ve Android’li cihazlar için geliştirilen uygulama saatin elde ettiği tüm verileri detaylı bir şekilde kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların su tüketimi takip edebilmesine de imkan tanıyan uygulama Vestel’in akıllı tartısına da destek veriyor. Siyah kordon hediyesiyle gelen saat 2 yıl garanti süresi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vestel akıllı saat modelinin A101’deki fiyatı ne kadar?

Piyasadaki fiyatı 549 TL olan akıllı saatin A101’deki fiyatı ise 499 TL. Kullanıcılar saati kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Önümüzdeki günlerde yeni kampanya haberlerini de sizlere duyurucağız, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş