Heyecan yarattı; Redmi Note 8 Pro neredeyse üç günlük pil ömrüyle mi geliyor?

26 Ağustos 2019 12:00

Redmi Note 8 Pro ve Remi Note 8 hakkında paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. Modeller pil ömrü konusunda da çok iddialı geliyor.

29 Ağustos tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak Redmi Note 8 Pro ve Note 8, Türkiye’de de satılacak olmalarından dolayı büyük ses getiriyor. Merakla beklenen telefonların en üstünde yer alan Pro, söylendiği kadarıyla pil konusunda sınırları zorluyor. Xiaomi’nin başındaki isim Lin Bin‘e göre modelin pili tam iki günlük kullanım sonrasında dahi ancak yüzde 40 doluluk seviyesine geriliyor. Bu gerçekten inanılmaz görünüyor ve modelin biraz hafif kullanımda üçüncü güne geçebileceğini gösteriyor. Şu an günün sonunu bile yüzde 40 doluluk seviyesiyle görebilen çok az sayıda telefon bulunuyor. Bu rakama nasıl bir kullanımda ulaşıldığı tam net olarak paylaşılmazken, modelde yer alan 4.500 mAh pil özel optimizasyonlar ile nefes kesecek izlenimi oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Note 8 Pro ve Note 8 kameraları iyice detaylanmış durumda

Baktığımız zaman normal Note 8’in arkasında kenara dikey olarak konumlandırılmış dörtlü kamera (Ana kamera 48 megapiksel) sistemi yer alıyor. Pro’nun arkasında ise merkeze dikey olarak konumlandırılmış dörtlü kamera sistemi karşımıza çıkıyor. Bu modele bir ToF sensörü koyan firma, böylece derinlik algılama konusunda çıtayı yükseltiyor. Ana kamerası Samsung imzalı 64 megapiksel sensör üstüne kurulan telefon, megapiksel düşürerek çok iyi gece çekimleri yapabiliyor deniyor.

İlgili Video

Paylaş