Honor Magic Earbuds kablosuz kulaklık tanıtıldı; işte fiyatı ve özellikleri

25 Şubat 2020 10:00

Huawei alt markası Honor, yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı. İşte tüm detaylarıyla Türkiye’de de satılacak Honor Magic Earbuds.

Huawei gibi ABD ambargosundan darbe alan Honor, buna karşın 2020 için büyük hedefler koyuyor. En son karşımıza aşağıdaki haberde detaylandırdığımız amiral gemisi telefonu ile çıkan firma, yeni Honor Magic Earbuds kablosuz kulaklık modeliyle ise geniş bir kitleye hitap ediyor. Firmanın açıklamasına göre dahili üçlü mikrofonuyla adaptif gürültü engelleme teknolojisine sahip olan ve bu sayede yüksek arama kalitesi sağlayan kulaklık, müzikseverleri memnun edecek düzeyde bas sunan 10mm’lik sürücüler üstüne kuruluyor. Elbette bir şarj özellikli hazne ile gelen kulaklık, bağlantı tarafında Bluetooh 5.0 kullanıyor ve A2DP 1.3, HFP 1.6 ile AVRCP 1.5 desteklerine sahip. Kulaklıklarda 37 mAh, haznede ise 410 mAh pil taşıyan ürün, söylendiği kadarıyla aralıksız 13 saat müzik çalabiliyor. Haznesi USB-C üstünden 1,5 saatte şarj edilebilen model, Huawei imzalı kulaklıklar gibi özellikle EMUI 10 cihazlar ile uyumlu olarak görev yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Magic Earbuds kablosuz kulaklık aşırı ucuz değil

İnci Beyazı ve ilginç olarak Yumurta Mavisi renkleriyle nisan ayından itibaren tüm dünyada satışta olacak denilen model, Avrupa 129 euro fiyat etiketine sahip olacak. Kulaklığın Türkiye fiyatı içinse henüz bir açıklama yapılmıyor. Ancak modelin nisan ayında Türkiye’de de resmi olarak satılacağını düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir

Huawei’nin yeni katlanabilir modeli Mate Xs’e de bir göz atın

Paylaş