Honor Magic V2 Türkiye’de 70 bin TL’den satışa çıktı

05 Mart 2024 16:28

Yatay formdaki katlanabilir telefon modellerinden Honor Magic V2, bugün Türkiye’de resmi olarak tam 70 bin TL’den satışa sunuldu.

Buradaki satış platformunda ön siparişe açılan ve 7 Mart 2024 tarihinde stoklara gireceği açıklanan katlanabilir telefon, iki farklı renkte geliyor ve 512 GB depolama ile 16 GB RAM taşıyor. 5G desteği olan Honor Magic V2, teknik olarak bakarsak içinde 7,92-inç boyutunda, dışında ise 6,43-inç boyutunda ekranlar taşıyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 3 değil bir önceki jenerasyon Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alan telefon, kutusundan Android 13 temelli MagicOS 7.2 ile çıkıyor. Arkasında 50 megapiksel geniş açı (f/1.9, OIS) + 50 megapiksel ultra geniş açı (f/2.0) + 20 megapiksel telefoto (f/2,4, OIS) kameraları bir araya getirilen Magic V2, 16 megapiksellik bir selfie kamerası (f/2,2) ile donatılmış durumda. 4.900 mAh batarya taşıya ve burada 66W hızlı şarj desteği sunulan cihaz, 4K video çekebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor kısa süre önce “PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR” modelini de tanıtmıştı. Bu katlanabilir telefon hakkında firma şunları aktarmıştı:  “Porsche Design ile iş birliği içerisinde üretilen yeni Porsche Design Honor Magic V2 RSR, Honor’un katlanabilir dünyasındaki lider ince katlanır ekran teknolojisiyle, Porsche’nin spor otomobillerinin sofistike görüntüsünü bir araya getiriyor.

Otomobil üreticisi Porsche’nin bir yan kuruluşu olan ve Porsche Design markasının arkasındaki şirket olan Porsche Lifestyle Group’un Tasarım Başkanı Carsten Monnerjan; “Her zaman ortak müşterilerle mükemmel bir uyum içinde olan doğru ortaklar arıyoruz” diyor. Monnerjan, Porsche 911’in yaratıcısı tarafından kurulan ve onun adını taşıyan Avusturya’nın Zell am See kentindeki Studio FA Porsche’de yaratıcı bir ekibi yönetiyor.

Şirketin iş birliği ve ortaklıklara yüksek bağlılığı olduğunu açıklayan Honor baş tasarımcısı Yuan; “Honor ve Porsche Design’ın, sektörün ölçütlerini belirleyen bir dizi üst düzey ve yenilikçi ürün sunma konusunda aynı vizyonu paylaştığını düşünüyorum. Porsche Design’dan daha iyi bir ortak bulamazdık, ikimiz de yeni ve heyecan verici ürünler için kendi yolumuzu çizmek üzere kural kitabını yırtıp atmaktan korkmuyoruz.” diyor.”

Honor Magic V2 yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş