Huawei’den Kirin işlemcili yeni FreeBuds kablosuz kulaklık müjdesi

01 Eylül 2019 13:01

Huawei, IFA 2019 kapsamında yeni bir FreeBuds kablosuz kulaklık tanıtacak gibi duruyor. İşte heyecan yaratan modelden ilk bilgiler;

Huawei, 6 Eylül tarihli IFA 2019 etkinliği kapsamında önemli bir sürprize hazırlanıyor. Kirin 990’ın görücüye çıkacağı etkinliği bir parçası olacağı söylenen bu kablosuz kulaklık, şu an büyük merak uyandırmış durumda. Firmanın aşağıdaki video ile müjdesini verdiği kulaklık, bünyesinde Kirin işlemci taşıyacak deniyor. Burada Apple’ın AirPods’larda kullandığı W1 işlemciler ile sunduğuna benzer gibi bir altyapı kurduğu tahmin edilen firma, paylaşımında “yeni Kirin teknolojisi sizi tamamen yeni bir ses deneyimine bağlayacak” şeklinde bir açıklama yapıyor. Kirin işlemcisiyle Huawei’nin yeni nesil Kirin işlemcili akıllı telefonlarıyla (Özellikle Mate 30 ailesi) çok etkili bir bağlantı kuracak gibi duran ürün, bu açıdan Huawei’nin ekosistemi için önemli bir adım olacak izlenimi oluşturuyor. Tasarımsal olarak aşağıdaki videoya göre yuvarlak hatlı bir şarj / taşıma haznesi bulunacak kulaklık, siyah yanında beyaz renkte de karşımıza çıkabilir deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei, Türkiye’de özellikle FreeBuds Lite kablosuz kulaklık ile dikkat çekiyor

Apple AirPods gibi gelişmiş modellerin karşısına çıkan ürün, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Kulak içi formunda olduğundan oldukça iyi bir yalıtım getiren ve IPX4 sertifikasıyla spor yaparken de kullanmaya uygun olan FreeBuds Lite, şarj kutusuyla beraber toplam 12 saatlik bir kullanım ömrü vadediyor. Üzerindeki kontrol yüzeylerinden kontrol edilebilen FreeBuds Lite, müzik yanında telefon görüşmesi için de aktif olarak kullanılabiliyor. Modelin kulaklıklarında 55 mAh, ana haznesinde ise 410 mAh pil yer alıyor. 7 mm dinamik sürücüler üzerine kurulan ürün, 1 saat içerisinde tamamen doldurulabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Alanın öncüsü AirPods için gelen yeni reklam

Paylaş