Huawei imzalı kafa üstü kablosuz kulaklık ortaya çıktı

09 Eylül 2020 12:00

Huawei imzalı kafa üstü kablosuz kulaklık da kısa süre önce ortaya çıktı. Sürpriz model çok yakında resmi olarak geliyor gibi görünüyor.

Huawei pazarın ürün gamı en büyük firmaları arasında yer alıyor ve bu konuda çalışmaya devam ediyor. Şirketin bulunan son ürünü ise yukarıda gördüğünüz kafa üstü formunda kablosuz kulaklık modeli oldu. Henüz adı belli olmayan ancak FreeBuds Studio denilebileceği aktarılan model, modern bir tasarıma sahip. Kulağı tamamen saracak yapıda olan ürün, yüksek ihtimalle çok ileri seviyede bir aktif gürültü engelleme özelliğiyle yolda bulunuyor. Çok yüksek ses kalitesi vermesi beklenen ürünün, Kirin A1 işlemciye sahip olduğu da düşünülüyor. Sanıyoruz daha önce böyle bir kulaklık hazırlamayan firma, model ile dikkatleri üzerine oldukça çekecek izlenimi oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yakında firmadan Huawei FreeBuds Pro kablosuz kulaklık geliyor

Huawei FreeBuds Pro kablosuz kulaklık modeli 10 Eylül tarihinde resmen lanse ediliyor. Avrupa’da 150 euro seviyesinde satılacak ürün, hatırlamak adına merkezinde Kirin A1 işlemciyi taşıyor ve Bluetooth 5.2 bağlantı kullanıyor. Rakibi gibi ANC yani aktif gürültü engelleme ile gelen FreeBuds Pro, işte tam da bu noktada güzel bir detay taşıyor. Firmanın resmi açıklamasına göre kulaklığın ANC özelliği dinamik olarak çalışıyor. Detaylı sızıntıya rağmen halen pil ömrü tam olarak belli olmayan ancak her kulaklıkta 52.5 mAh pil taşıdığı aktarılan kulak içi formundaki FreeBuds Pro, görebileceğiniz üzere rakibi Apple AirPods Pro benzeri bir şarj özellikli hazne ile geliyor. Bu hazne kablosuz şarj desteğini de taşıyor.

İlgili Video

Huawei FreeBuds 3’ü tanıtan video

Paylaş