Huawei katlanabilir akıllı telefon için heyecanlandıran duyuru

01 Şubat 2019 14:00

Akıllı telefon pazarının devi ismi Huawei, dakikalar önce heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Firmanın katlanabilir akıllı telefon modeli için çok az kaldı.

Geçtiğimiz hafta Çin’de düzenlenen etkinlikte konuşan Huawei yetkilisi Richard Yu, MWC 2019 kapsamında Huawei 5G katlanabilir akıllı telefon modelinin karşımıza çıkacağını belirtmişti. Kısa süre önce ise firmanın resmi sosyal medya hesaplarından yukarıdaki paylaşım yapıldı. Bu açıklama ile modelin MWC 2019 kapsamında geleceği artık yüzde 100 kesinleşmiş oldu. Henüz nasıl görüneceği bilinmeyen model, daha önce alınan patentlere bakılırsa Samsung Galaxy Fold ile benzer bir yapıya sahip. Yani kitap gibi açılacağı söylenen model, gerçekten çok ama çok büyük merak ediliyor. Galaxy Fold gibi 2 bin dolar seviyesini göreceği tahmin edilen telefon, alandaki en önemli seçeneklerden olacak deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei dışında Xiaomi de katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon modeli sağdan ve soldan iki parça katlanır şekilde tasarlanıyor. Açık halinde çok da aşırı büyük bir hal almayan cihaz, yeni dönem için heyecanı artırıyor. Henüz prototip halinde olan modelin, Xiaomi Dual Flex ya da Xiaomi Mix Flex gibi isimler altında karşımıza çıkabileceği söyleniyor. Resmi duyuru ve gösterim içinse MWC 2019 fuarı bekleniyor. MWC 2019 katlanabilir modeller açısında çok heyecanlı geçecek izlenimi yaratıyor. Samsung Galaxy Fold ise 20 Şubat tarihinde geliyor.

İlginizi Çekebilir

İşte Xiaomi’nin geliştirdiği ilginç model

Paylaş