Huawei Mate 20 ailesine özel iki yeni ilginç video [İzle]

30 Eylül 2018 13:00

Huawei, Mate 20 ailesini gündemde tutmak için elinden geleni yapıyor. Bir yandan sızıntılar çıkarken, diğer taraftan firma resmi videolar yayımlıyor.

Teknoloji dünyasında şu an Apple’ın iPhone Xs ve Huawei Mate 20 ailesi konuşuluyor. Huawei’nin resmi olarak 16 Ekim tarihinde tanıtacağı telefonlar, gerçekten dikkat çekici özelliklerle geliyor. İşte firma bu merak edilen modeller için kısa videolar yayımlamaya da devam ediyor. Bu doğrultuda gelen yeni videolardan ilki direkt olarak performans üzerine odaklanıyor. Biliyorsunuz iki telefonda da Kirin 980 işlemci yer alıyor. Apple A12 Binonic gibi 7 nm üretim sürecinden çıkan mobil işlemci, performansıyla sınırları zorlayacak deniyor. Kirin 980, işlem ile grafik gücü yanında yapay zeka konusunda ciddi geliştirmeler getiriyor. Ayrıca detaylarına burada ulaşabileceğiniz Kirin 980 ile yüksek hızlı bağlantının da sunulacağı belirtiliyor. Yayımlanan diğer video ise biraz garip. Video içerisinde “geçmişin hakimi ol ve geleceği kontrol et” gibi bir ibare yer alıyor. İçerikte ise üç boyutlu bir köpek karşımıza çıkıyor. Burada Apple Animoji benzeri Qmoji odaklı bir yeniliğe işaret ediliyor olabilir deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Mate 20 ailesi 2018’e damga vurabilir

Üç arka kameralı P20 Pro ile çok büyük bir yankı uyandıran firmanın yeni telefonlarından beklenti çok büyük. Şimdiye kadar kişileri yüz üstü bırakmayacak gibi duran ailenin, özellikle Pro modeli 2018’in en iyi Android akıllı telefonu olabilir deniyor.

Videolar

Paylaş