Huawei Mate 20 Pro’nun fark yaratan makro çekim yeteneği

25 Aralık 2018 21:00

Leica imzalı üçlü arka kamera kurulumuyla yüksek performans sunan Huawei Mate 20 Pro, makro çekim yetenekleriyle de etkileyici kareler yakalamayı mümkün kılıyor.

Performansıyla öne çıkan Huawei Mate 20 Pro aynı zamanda kamera yetenekleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Yapay zeka desteğiyle etkileyici kareler çekmeyi kolaylaştıran modelin arkasında Leica imzasını taşıyan üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Leica tecrübesiyle profesyonel fotoğraf makinelerine taş çıkaran performans sergileyen Mate 20 Pro, çekim alternatiflerini de artırıyor. Onlardan biri de makro çekim. Fotoğraflarınıza yepyeni bir bakış açısı getirecek olan makro çekimler, modelle seriye eklenen Ultra Geniş Açı lensle kullanıma sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha da yaklaşın

Makro çekim yapmak için öncelikle Ultra Geniş Açı moduna geçiş yapmanız gerekiyor. 20 MP çözünürlük sunan Leica Ultra Geniş Açı lens ile çekim yapabilmek için, çekim ekranındaki yakınlaştırmayı 0,6x’e getirmek yeterli oluyor. Bu noktadan sonra artık makro çekim yapmak istediğiniz kompozisyona, 2,5 cm’e kadar yaklaşabiliyorsunuz. Tüm detayları bütün ihtişamıyla kaydedebileceğiniz makro çekimlerde bir akıllı telefonun sunabileceği en etkileyici performansı sunan Huawei Mate 20 Pro, bu alanda da fark yaratıyor.

Huawei Mate 20 Pro, 40 MP ana RGB lensi ve 8 MP telefoto lensinin yanında 20 MP çözünürlüklü Ultra Geniş Açı lensiyle bir akıllı telefonun sunabileceği en yüksek kamera performansını kullanıcılarla buluşturuyor.

Paylaş