Huawei MateView 28.2 için indirim fırsatı; işte 4K monitörün yeni fiyatı

09 Aralık 2021 11:00

Eylül ayında satışa sunulan Huawei MateView 28.2 monitör için indirim fırsatı var. Tasarımıyla dikkat çeken monitörün fiyatı 6.999 TL‘den 5.998 TL‘ye geriledi.

4K çözünürlük kalitesine sahip olan IPS LCD monitörün ekran gövde oranı ise yüzde 94. DCI-P3 renk gamının yüzde 98’ini kapsayan monitör renk doğruluğuyla da dikkat çekiyor. Her Huawei MateView monitör ayrı ayrı kalibre edilen ∆E<2 standart renk doğruluğu sayesinde daha gerçekçi renkler sunuyor. 1,07 milyar renk sunan monitör VESA DisplayHDRTM 400 sertifikasına da destek veriyor. Bu sayede daha koyu gölgelerin ortaya çıkmasına imkan tanıyan monitör 500 nit parlaklığa ulaşabiliyor. 3:2 en-boy oranı kullanan MateView, standart 16:9’a kıyasla dikey olarak yüzde 18,5’e kadar daha fazla içeriğin görüntülenmesine olanak tanıyor. TÜV Rheinland sertifikalı Düşük Mavi Işık ve Flicker-Free ekran gözleri de koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei MateView 28.2 akıllı telefonlarla da uyumlu şekilde çalışıyor

Telefonları MateView’ın alanına dokundurup telefonların ekranlarını büyük ekranda görmek de mümkün. Fare ve klavyeyle tüm uygulamalar kullanılabiliyor. Kullanıcılar monitör üzerinden telefonlarındaki fotoğraflara ulaşabiliyor veya dosyalarını düzenleyebiliyor. Monitör aynı zamanda Huawei dizüstü bilgisayarlardan kablosuz görüntü aktarabiliyor.

İlginiz Çekebilir

Xiaomi’den çok dikkat çeken konsept

Paylaş