IFA 2022’de Huawei’ye 15 farklı ödül; işte ödüle layık görülen cihazlar

13 Eylül 2022 15:00

Huawei kısa bir süre önce gerçekleşen IFA Fuarı‘nda 15 ödül kazandı. Fuarda sergilenen amiral gemisi akıllı ofis cihazları, sağlık takibine yardımcı giyilebilir cihazları ve akıllı telefon fotoğrafçılığındaki yeniliklerin çoğu ”Best of IFA 2022” ödülünü kazandı.

Trusted Reviews ve Yanko Design, Huawei MateBook X Pro’yu ”Best in Show Winner” ve Best of IFA 2022” ödüllerine layık gördü. Huawei aynı ödülleri fuarda yeni tanıttığı nova 10 Serisi akıllı telefon ürünleriyle de kazandı. Huawei nova 10 Serisi akıllı telefonlar aynı zamanda Phone Arena ve Phandroid yayınlarından da “Best of IFA 2022” ödüllerini kazandı.

Yanko Design aynı zamanda MatePad 11 ve Huawei’nin tansiyon ölçebilen akıllı saati Watch D için de “Best of IFA 2022” ödülünü verdi. Bu iki ürün aynı zamanda Android Headlines, Android Authority, Phone Arena, Tech Radar ve Uber Gizmo gibi önemli global teknoloji yayınlarından da “Best of IFA 2022” ödüllerini kazandı. Newsweek ise, AppGallery uygulama platformunu IFA fuarının en yenilikçi ürünlerinden biri olarak görerek ”Yükselen Yıldız” ödülüne layık gördü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ödül kazanan Huawei MatePad 11 ne gibi özellikler sunuyor?

Huawei‘nin kendi işletim sistemi HarmonyOS‘lu ilk cihaz olma özelliğini taşıyan Huawei MatePad 11, 120 Hz’lik ekranı, Snapdragon 865 işlemcisi ve aksesuarlarıyla tablet pazarına yeni bir soluk getiriyor. 120 Hz’lik ekran desteğiyle akıcı bir deneyim sunan modelde ekran yenileme hızı üç farklı modla geliyor.

Dinamik moddayken 120 Hz yenileme hızı belli yerlerde aktif olup belli yerlerde yenileme hızını düşürerek pil ömrüne katkı sağlıyor. Yüksek modda 120 Hz’lik özellik aktif hale geliyor ve bu da daha fazla güç anlamına geliyor. Standart modda ise 60 Hz’lik yenileme hızı sunuluyor. Tabletin detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş