Infinity War fragmanını baz alan Avengers Endgame teorisi

05 Şubat 2019 22:00

Marvel hayranlarının ürettiği Avengers Endgame teorilerine bir yenisi eklendi. Bu seferki teori tamamen Avengers Infinity War fragmanına odaklanıyor.

Bildiğiniz gibi Avengers Infinity War öyle kritik bir noktada son buldu ki, Endgame’de neler olacağı fazlasıyla merak ediliyor. Marvel stüdyolarının pazarlama taktiği de bu merakı fazlasıyla körüklüyor. Olabildiğince az fragman, fotoğraf ve bilgi paylaşılıyor. Bu da internet dünyasının en ufak detayı bile dikkate alıp teori üretmesine neden oluyor.

Reddit’te ortaya atılan teoriye göre Avengers Infinity War fragmanında Endgame filminde yaşanacakların bir kısmını gördük. Bu teorinin temelinde şu yatıyor: Bazı sahneler fragmanda yer aldığından farklı şekilde karşımıza çıktı. Çünkü kahramanlarımız geçmişe gidip yaşananları değiştirmeye çalışacak. Bu farklılığa örnek olarak gösterilen birkaç sahne yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Örnek vermek gerekirse Infinity War fragmanın ilk dakikasında Iron Man’i normal kıyafetleriyle görüyorduk. Filmde ise aynı sahnede zırhının üstüne geçişine şahit oluyorduk. Benzer bir durum Captain America için de geçerli. Onun Vision’a yardım etmeye gittiği sahnede gölgede durmasına rağmen onun varlığı net şekilde görülüyordu. Fragmandaysa tamamen karanlıktan çıkmasına şahit oluyoruz. Teorinin sahibi Steve Rogers olacakları bildiği için farklı davranmayı tercih ediyor diyor.

İşte fragmanda ve filmde farklılık gösteren tüm bu sahneleri Avengers Endgame’de bir kez daha göreceğimiz, çünkü kahramanlarımızın zamanda geriye giderek yeniden şanslarını deneceği ifade ediliyor. Açıkçası bu farklılık Marvel stüdyolarının pazarlama taktiğinden de kaynaklanıyor olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz, bu teorinin gerçek olması mümkün mü?

İlginizi çekebilir

Yeni Avengers Endgame tanıtımı

Paylaş