Instagram için bazılarını çok sevindirecek yeni Hikayeler özelliği!

18 Mart 2020 20:49

Günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, çok popüler olan Hikayeler özelliği kapsamında yeni bir özellik daha kazanıyor.

Instagram yakında biraz daha kişiselleştirilebilir hale gelecek. Ortaya çıktığı kadarıyla platforma Hikayeleri belirli kişilerden gizleme özelliği gelecek. “Yakın Arkadaşlar” paylaşım altyapısından farklı olacak bu yeni özellik, bir Hikayeyi atmadan hemen önce belirli kişilerden gizlemenize imkan tanıyacak. Gizlenecek kişilerin bulunması için takipçileriniz arasında hızlı arama yapabileceğiniz bir arama kutusu da tasarlayan platform, bu özellik ile bazılarını çok sevindirecek gibi görünüyor. Bazen kişilerin attığı hikayelerin bazı takipçileri tarafından görünmesini istemediği durumlar olabiliyor. Yakın zamanda herkes için açılacak gibi görünen Hikayeler özelliği, geç kalınmış imkanlar arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Facebook, Instagram odaklı önemli bir plan daha yapıyor

Sosyal medya devi Facebook, gelen bilgilere göre kişilerin aynı anda hem Facebook’ta hem de Instagram’da Hikaye paylaşmasına imkan tanıyacak bir özellik geliştiriyor. Hali hazırda hem Facebook’ta hem de Instagram tarafında Hikayeler altyapısı uzun süredir aktif olarak sunuluyor. Yeni özellik sayesinde kişilerin birbirine bağladıkları hesaplarından çiftli Hikaye paylaşımı çok daha kolay hale gelecek deniyor. Bu da genel olarak çok kullanışlı olacak gibi görünüyor. Bu özelliği çok uzun süre önce sunması gereken ve bu konuda genel olarak oldukça geç kalan firma, yine de sonunda bir adım atıyor.

İlginiz Çekebilir

Apple’ın yeni iPad Pro modelleri tanışın

Paylaş