6,1 inç ekranlı iPhone 11 için yeni fiyat avantajı [Nisan 2024]

24 Nisan 2024 11:00

Türkiye’de teknoloji tutkunları tarafından en çok tercih edilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone 11 için yeni bir kampanya var. 2019 yılında satışa sunulan bir iPhone modeli olsa da günümüzde de tercih edilebilecek bir model olan cihaz 64 GB’lık depolama kapasitesine sahip.

Farklı depolama seçenekleri de bulunan iPhone 11 çift arka kamerayı bünyesinde barındırıyor. 12 megapiksel çözünürlük sunan geniş açı ve ultra geniş açı kamera telefonda karşımıza çıkıyor. Telefonda Pro modellerinde gördüğümüz telefoto kamera ise yok. Telefonda aynı zamanda gece modu özelliği de bulunuyor. Bu sayede düşük ışık koşullarında daha aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor. Telefon, saniyede 60 kare 4K video kaydedebiliyor. iPhone 11’de 6,1 inç Liquid Retina LCD ekran yer alıyor. Önündeki çentikte yer alan ve yüz tanıma sistemine de güç veren TrueDepth kamera sistemimde güncellenmiş 12 megapiksel kamera yer alan model, ön kamerasıyla yavaş çekim video da kaydedilebiliyor. Telefonda stereo destekli hoparlör de mevcut. Bu sayede güçlü bir ses deneyimi elde ediliyor.Pil kapasitesi 3.110 mAh olan telefon 18 watt hızlı şarj desteğine de sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 11 modelinde hızlı şarj desteği var mı?

Telefon 30 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşıyor. Telefon aynı zamanda IP68 sertifikası sayesinde 2 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor.  Telefon yapılan bir indirimle şu anda 22.359 TL‘ye temin edilebiliyor. A13 Bionic işlemcili ve 4 GB RAM’li telefonun detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş