iPhone XI, XI Max ve XR 2019’un tasarımına yönelik yeni paylaşım

13 Mayıs 2019 18:15

Teknoloji devi Apple‘ın yeni iPhone modelleri tasarımsal olarak netleşiyor. iPhone XI, XI Max ve XR 2019’un tasarımına yönelik yeni bir sızıntı var.

2019 iPhone ailesi merakla bekleniyor. Bu açıdan aileye yönelik sızıntılar da artıyor. Yeni yapılan bir sızıntı ise modellerin arka tasarımını bir kez daha netleştiriyor. Sağlam bir kaynaktan yeni paylaşım, daha önceki taslak tasarımları doğruluyor. Bu açıdan yeni iPhone’ların arkasında gerçekten çok büyük ve bir kamera modülü / çıkıntısı yer alıyor. Bu modülde iPhone XI ve XI Max için üç adet, XR 2019 içinse iki adet kamera bulunuyor. Geçen yıla oranla kamera sayısını artıran firma, XI ailesine ultra geniş açı kamerayı ekliyor. Aynı zamanda bu modellerin sunduğu zoom miktarı da artacak deniyor. Yeni XR’a ise normal kameraya ek olarak 2 ya da 3 kat zoom getiren kamera geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone XI,  XI Max ve XR 2019 devrimsel olmayacak

Telefonların ön yüzlerinde ise hiçbir değişiklik olmayacak. Yine TruDepth kamera sistemini barındıran bir çentik karşımıza çıkacak. Teknik olarak güçlerini 7 nm+ üretim sürecinden çıkan A13 Bionic işlemciden alacak telefonlar, ters kablosuz şarj özelliğini de benimsiyecek. iPhone tarafı için esas büyük yenilikler 2020 yılında gelecek. Bu yıl yine adeta eski dönemdeki gibi bir “S” güncellemesi yapılacak.

İlginizi Çekebilir

35 bin metreye çıkarılan Xiaomi telefon

Paylaş