iRobot’tan 22. yaşına özel indirim fırsatları; işte detaylar

05 Şubat 2024 14:00

iRobot, Roomba’nun 22. yaşını özel bir kampanya ile kutluyor. Roomba robot süpürge satın alanlar  yüzde 20’ye varan indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 1-15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

iRobot Roomba robot süpürgeler, gelişmiş işletim sistemi ve yapay zekası sayesinde temizlik alışkanlıklarını öğreniyor. Evcil hayvanların tüy dökme dönemlerinde veya mevsim geçişlerinde kullanıcılara temizlik önerilerinde bulunuyor. Robot süpürgeler oluşturulan haritaları gerçek zamanlı olarak güncelleyerek oda/alan seçimi veya yasaklı alan seçimi (Roomba i5, i5+ modelleri hariç) gibi kullanışlı özellikler sunuyor. Kullanıcıların izinleri dahilinde konumlarını algılayan süpürgeler evden ayrılırken temizliği başlatıyor. Ayrıca, kullanıcıların oluşturabileceği kısayollar sayesinde sesli komutlarla kontrol edilebiliyor. iRobot Roomba robot süpürgeler, Braava robot paspaslarla koordineli çalışarak süpürme işlemini tamamlayıp, ardından silme işlemi için Braava’ya komut vererek paspaslamayı başlatıyor. Roomba j serisi robot süpürgeler, obje tanıma özellikleri ile zeminde bulunan 80’den fazla objeyi tanıyor ve bunlardan kaçınıyor. Bu objelerin görüntülerini kullanıcıya göndererek, bir sonraki karşılaşmada nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda talimat alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iRobot Roomba Combo i8 süpürme haricinde paspas yeteneğiyle de dikkat çekiyor

Roomba Combo i8, i8+ tek bir hazne değişimi ile hem yalnızca robot süpürge, hem de robot süpürge ve paspas haline gelebiliyor. Bu sayede, kullanıcı tek bir hazne değişimi ile robotu istediği anda, istediği işlevde kullanabiliyor.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş