Iron Man zırhı Avengers 4’te değişebilir

15 Ekim 2018 18:00

Avengers 4 filmine dair sızıntı ve iddiaların arkası kesilmiyor. Sırada Iron Man zırhının tasarımının değişeceğine dair yeni bir iddia var gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi Tony Stark beyaz perdeye aktarıldığı günden bu yana zırhını devamlı değişiyor ve geliştiriyor. Özellikle Avengers Infinity War’daki nano teknoloji destekli zırhı büyük beğeni toplamıştı. Hatta izleyicilerin tepkisinin aynısını Mark Ruffalo’nun hayat verdiği Bruce Banner’da görmüştük. Anlaşılan o ki Avengers 4 ile birlikte gelişim süreci devam edecek. En azından Reddit’e düşen Iron Man tasarımı bu değişime işaret ediyor diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi özellikle Marvel Sinematik Evreni’ne dair sızıntılar Reddit’te toplanıyor. Yapılan son paylaşım ise Iron Man zırhında planlanan değişiklikleri gözler önüne seriyor. Tek bir görselde pek çok farklı detay üzerinde çalışıldığını görüyoruz. Öncelikle zırhın kask kısmında çalışıldığını söyleyebiliriz. Tony Stark’ın dışarıyı görmesine yardımcı olan göz bölgesi için pek çok farklı tasarım değerlendirme altında gibi duruyor. Bunun yanında kol bölgesine yeni silahların eklenme ihtimali var. Bunlardan biri devasa bir kılıcı andırıyor. Bir de kol mekanikleri farklılaşabilir gibi duruyor ancak değişim sadece görsel mi, yoksa yapısal mı, bilmiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu değişikliklerin ne kadarının Iron Man zırhına yansıyacağını ise ancak 3 Mayıs 2019‘da öğrenebileceğiz. Sızan tasarım detaylarını haberimizin içinde görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Avengers: Infinity War – Çekim hataları

Paylaş