Jessica Jones’un 2. sezon fragmanıyla geri sayım başlıyor [Video]

07 Şubat 2018 23:30

The Defenders ekibinin üyelerinden Jessica Jones yeni bir macerayla geri dönmeye hazırlanıyor. Paylaşılan ikinci sezon fragmanında Jessica’nın geçmişine dair aklını kurcalayan sorulara yanıt aradığı anlaşılıyor. Üstelik yeni bir kötü şehirde terör estiriyor gibi görünüyor.

Marvel ve Netflix’in ortaklığında televizyona taşınan Jessica Jones hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. The Defenders’ta sekiz bölümlük bir macera için Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage ile bir araya gelen kahramanımız yola yalnız devam ediyor. İlk sezonda Kilgrave ile mücadele eden kahramanımız bu sefer geçmişe yöneliyor. Güçlerini nasıl elde ettiğini sorgulamaya başlıyor. Netflix tarafından paylaşılan resmi özet ise şöyle:

New York’ta özel bir dedektif olarak hayatını sürdüren Jessica Jones, işkencecisi Kilgrave‘i öldürdükten sonra hayatını toparlamaya başlıyor. Şehirde süper güçleri olan bir katil olarak ün salan Jessica, yeni bir vakayı araştırırken geçmişinin derinliklerine inerek kendiyle yüzleşiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İkinci sezon özel bir günde geliyor

Sorunlu kahramanımıza Krysten Ritter hayat veriyor. Ona Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer ve J.R. Ramirez gibi isimler de eşlik ediyor. Marvel çizgi romanlarından uyarlanan Jessica Jones’un 13 bölümlük ikinci sezonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Netflix’te yerini alacak. İkinci sezon tanıtımını haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş