Joker filmi cephesinde heyecanlandıran açıklama

18 Haziran 2019 13:00

Başrolünde Joaquin Phoenix‘in yer aldığı Joker filmi DC sinema dünyasının en gizemli projelerinden biri. Sonunda bu filme dair heyecan uyandıran detay netlik kazandı.

Öncelikle bilmeyenler için kısaca Joker filminden bahsedelim. DC, Suicide Squad ile seyirci karşısına çıkarttığı Joker’den farklı bir hikaye anlatmaya hazırlanıyor. Önceden paylaşılan bilgiler hikayenin 80’li yıllarda geçeceğine hatta Taxi Driver filminden esinleneceğine işaret ediyordu. Başrolü ise son yılların başarılı oyuncuları arasında sayılan Joaquin Phoenix üstleniyor. Başlangıçta bu proje fazlasıyla kafaları karıştırmıştı. Jared Leto’nun Joker’inin yerine farklı bir ismin getirildiği zannedildi. Fakat aslında DC kendi sinema evreninden bağımsız filmler geliştirmeye başlamıştı. Filmin New York’taki çekimleri sırasında setten pek çok enteresan fotoğraf paylaşıldı. Bu da hayranların projeye olan merakının artmasına neden oldu. Buna rağmen kafalarda ufak bir soru işareti vardı: Film genel izleyiciye yönelik mi olacak, yoksa yetişkinlere mi hitap edecek? Daha açık konuşmak gerekirse şiddet, kan gibi ögelerden dolayı 18+ mı olacak? Bu soruyu sonunda filmin yönetmeni yanıtladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Joker yetişkinlere yönelik olacak!

Todd Phillips Instagram hesabı üzerinden Joker filminden yeni bir görsel paylaştı. Bu görselin altında izleyicilerden biri filmin hangi kitleye hitap edeceğini sordu. Todd Phillips da “Yetişkinlere hitap edecek. Bu soru bana şimdiye kadar defalarca yöneltildi ancak herkesin bunu zaten bildiğini zannediyordum.” diyerek cevap verdi. Böylece oldukça farklı bir DC filmi izleyeceğimiz netleşmiş oldu.

İlginizi çekebilir

Joker filminin ilk fragmanı

Paylaş