Joker filmi için Deadpool 2 yıldızı gündemde

20 Temmuz 2018 15:30

Joaquin Phoenix‘in başrolü canlandıracağı Joker filmi için çok ilginç bir isim gündemde. Deadpool 2 yıldızı, DC filminde kendine yer bulabilir.

Warner Bros. DC’nin en popüler kötüsü Joker için iki film hazırlığında. Biri Jared Leto’nun başrolünü üstleneceği ve sinematik evrene dahil olan bir film olacak; diğer ise Joaquin Phoenix‘in yer alacağı bağımsız bir yapım olarak vizyona yansıyacak. Leto’nun filmi için şimdilik detaylar belli değil ancak Phoenix’in filmi bir vizyon tarihine kavuştu bile. Eylülde çekimleri başlaması beklenen film için ise çok ilginç bir isimle görüşülüyor. Deadpool 2 filminde Domino karakteriyle süper kahraman evreninde kendine yeni hayranlar edinen Zazie Beetz‘le Joker filmi için görüşmeler yapılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Domino evren değiştiriyor

THR‘nin özel haberine göre Todd Phillips’in yöneteceği filmde yer almak üzere Beetz’le görüşmelere başlanmış. Ancak ünlü oyuncunun canlandıracağı karaktere dair herhangi bir bilgi şimdilik bulunmuyor. Zaten filmin konusu da şimdilik hayli gizli tutuluyor. Tek bildiğimiz bunun bir orijin hikayesi olacağı. Yani karakterimizin suç dehası olma yolundaki ilk zamanlarını göreceğimizi düşünüyoruz. Phillips ve Scott Silver’ın kaleme aldığı senaryonun hayli karanlık olduğu da yine belirtilenler arasında.

Eylülde çekimleri başlayacak olan film için vizyon tarihi ise 4 Ekim 2019 olarak açıklandı. Yaklaşık 55 milyon dolarlık, türü için hayli mütevazı bir bütçeyle hazırlanan filmi merakla bekliyoruz.

İlgili video

Suicide Squad fragmanı

Paylaş