Joker filminin sonunda ek sahne var mı?

04 Ekim 2019 12:30

4 Ekim’de vizyon macerası başlayan Joker nihayet bizleri Joaquin Phoenix’in performansıyla buluşturdu. DC Sinematik Evreni’nden bağımsız film farklı bir hikaye anlatıyor.

Todd Phillips’in yönetmenliğini yaptığı ve 76. Venice International Film Festivali’nde Altın Aslan ödülünü alan Joker filmi için vizyon vakti geldi çattı. Vizyondaki başarısı hayli merak edilen yapım bizi Joaquin Phoenix’in yorumuyla buluşturuyor. Yapımla ilgili bir diğer merak edilen detay ise elbette film tamamlandıktan sonra bir ek sahne olup olmayacağı. Ne yazık ki bu film herhangi bir ek sahne barındırmıyor. Yapım tamamlandıktan sonra perdeler tamamen kapanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Joker için devam filmi düşünülmüyor

Bunun en büyük sebeplerinden biri DC Sinematik Evreni’nden bağımsız olan yapım için ikinci bir filmin düşünülmemesi. En azından tüm açıklamalar bu yönde. Yönetmen Phillips geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “İkinci bir film çekeceğimizi sanmıyorum. Ancak Joaquin’le eğlencesine bazı fikirler üzerinde konuştuk mu? Evet bunu çekimler sırasında yapıyorduk. Çünkü bazen böyle şeyler yaparsın.demişti. Filmi devam filmi olmaksızın tek bir yapım olarak tasarladıklarını belirten Phillips’in sözlerinden sonra yapımın vizyonda elde edeceği olası büyük başarı bunu değiştirebilir mi bilemiyoruz. Ancak açıklamalara bakılırsa bu olasılık hayli düşük gibi görünüyor.

Joker filmi bizi Arthur Fleck’in hayatına götürüyor. Sosyopat bir katile dönüşmeden önce yaşadıklarını perdeye yansıtacak olan yapım Joker’in nasıl Joker’e dönüştüğünü aktaracak. Bruce Wayne’in henüz bir çocuk olduğu ve Wayne’lerin yaşadığı bir dönemde geçen filmin Oscar’da da başarı göstermesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Filmin fragmanı

Paylaş