Kevin Feige, Avengers 4 iddiasını yalanladı

01 Mayıs 2018 11:00

Avengers Infinity War‘un vizyona girmesi ve bizleri şaşırtmasının ardından hepimizin gözleri Avengers 4’e çevrildi. Neler olacağını fazlasıyla merak ettiğimiz filmin ismi bile henüz kesinleşmiş değil. Son iddialar ise Marvel‘ın yeni bir isimde karar kıldığı yönündeydi fakat Kevin Feige bu iddiaları yalanladı.

Aslına bakarsanız şimdilerde Avengers 4 olarak andığımız projenin ismi baştan belliydi. Marvel bu filmleri Avengers Infinity War Part 1 ve 2 olarak isimlendirmişti. Fakat daha sonra bir karar değişikliğine gidildi. İlk filmin Avengers Infinity War olacağı, ikincinin adının ise belirlenmediği açıklandı. Bu belirsizlik oldukça uzun bir süredir devam ederken yeni iddialar baş gösterdi. Pek çok kaynak dördüncü filmin adının Avengers Infinity Gauntlet olacağını söyledi. Fakat Marvel stüdyolarının başındaki Kevin Feige bu haberlerin yalan olduğunu dile getirdi. Başarılı yapımcı Collider’ın gerçekleştirdiği röportajda konuştu. Sohbet sırasında Infinity Gauntlet iddialarının hatırlatılması üzerine şu sözleri sarf etti:

“Filmin adı kesinlikle o değil. Henüz filmin adını ne zaman duyuracağımızı bilmiyoruz. Dördüncü filmin adını önceden açıklamamamızın tek nedeni ise ilginin Avengers Infinity War üzerinde kalmasını istememizdi. Fakat bu karar ters tepti. Infinity War’u seyreden herkes yeni filmin adını merak ediyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Böylece Avengers Infinity Gauntlet iddiaları ortaya çıktığı gibi hızla tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Bakalım Avengers 4’ün asıl ismi ne olacak?

İlgili video

Avengers: Infinity War fragmanı

Paylaş