Kredi kartı boyutlarında cep telefonu: Micro-Phone [Video]

30 Mayıs 2013 12:45


Sermaye bulmak isteyenlerin geliştirdikleri projelerini tanıttığı Indiegogo, yeni bir ürünü daha kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Indiegogo platformu üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan Micro-Phone isimli telefon, kredi kartı boyutlarına sahip oluşu bakımından tüm dikkatleri üstüne çekiyor. 54 x 85 x 5,5 mm boyutlarındaki 40 gramlık Micro-Phone, özellikle küçük çocukların kullanımına hitap ediyor.

İşletim sistemi henüz belli olmayan telefonda 1,8 inç LCD ekran, hoparlör ve mevcut telefonlarda bulunan tuş takımı bulunuyor. iOS ve Android‘li telefonunuza yükleyeceğiniz Micro-Phone + Locator adı verilen uygulama sayesinde GSM sinyalleri üzerinden Micro-Phone’un yerini de kolay bir şekilde tespit edebiliyorsunuz. Cüzdanınızdaki kredi kartı bölümüne dahi yerleştirebileceğiniz telefon mevcut SIM kartlar ve 850/900/1800/1900 bantları ile uyumlu şekilde çalışıyor.

Tam dolu bir pille 21 gün kullanım imkanını sizlere sunan telefonun Avustralya’da geliştirilip Çin’de üretildiğini söyleyelim. Telefonun üretim bandına girebilmesi için 50 bin dolarlık baraja ulaşması gerekiyor. Micro-Phone’un şu ana kadar topladığı bağış miktarı ise yaklaşık 16 bin dolar. 31 gün sürecek bağışta 50 bin dolarlık meblağ toplanabilirse Micro-Phone ağustos ayında yaklaşık 39 dolardan satışa sunulacak. Telefonu yer belirleme sistemi ile birlikte satın almak isterseniz 69 dolar ödemeniz gerektiğini belirtelim.


VİDEO

Paylaş