LG’den K serisine üç yeni üye: “K42, K52 ve K62”

24 Eylül 2020 17:00

Dünyanı en büyük teknoloji firmalarından LG, K serisi akıllı telefonları arasına K42, K52 ve K62 modellerini eklediğini duyurdu.

LG Türkiye’den yapılan resmi açıklamaya göre K42’nin arkası, renkleri değiştiriyor gibi görünen bir dalga deseni sergilerken, UV kaplaması cihazın birinci sınıf estetiğine katkıda bulunuyor, izlere ve çizilmelere karşı koruma sağlıyor. Hem K52 hem de K62’deki modern mat kaplama ise, parmak izine dayanıklı bir optik desen oluşturuyor ve her üç telefon şık tasarımlarını tamamlayan bir dizi çekici renkte sunuluyor. Yeni K serisi cihazların tümü 20: 9 en boy oranında 6,6 inç HD + FullVision ekranla geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Firmanın Denizaşırı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Johan Chung, yeni seri için “Hem tasarım hem de fiyat açısından çekici olan bu yeni K serisi modeller, performans için olağanüstü bir değeri temsil ediyor. Dörtlü kamera dizileri, sürükleyici geniş ekranlar ve en yeni özelliklere sahip bu en yeni K serisi cihazlarla, dünyanın her yerinden daha fazla tüketici birinci sınıf LG kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarabilecek” diyor.

Önümüzdeki aydan itibaren Avrupa’da ve ardından Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu’daki kilit pazarlarda satışa sunulacak denilen telefonların Türkiye’ye de resmi olarak geleceğini düşünüyoruz.  Modellerin fiyatları henüz açıklanmış değil.

Yeni LG K serisinin teknik özellikleri ise şöyle:

Paylaş