Logitech markası Astro’dan yeni üst seviye oyuncu kulaklığı: A50 X

05 Aralık 2023 11:22

Logitech markası Astro, bugün yeni üst seviye oyuncu kulaklığı A50 X ile ses getiriyor. Yeni model hem konsol hem de PC’de çalışabiliyor.

Logitech imzalı kablosuz Astro A50 X, direkt olarak oyuna odaklanıyor ve 380 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında dahi kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Çok şık bir tasarıma sahip olan ve oyun içi iletişimi için yerleşik bir mikrofon ile donatılan ürün, PlayStation 5, Xbox Series X / S ve aynı zamanda PC ile kullanılabiliyor ve cihazlar arasında sadece tek bir tuşa basarak geçiş yapabiliyor. Modelin bunu yapabilmesinin arkasında beraberinde gelen yukarıdaki galeride görebileceğiniz stand ünitesi yer alıyor. Bu ünitenin üzerinde iki adet HDMI 2.1 giriş portu, üç adet USB-C portu ve bir adet HDMI 2.1 çıkış portu yer alıyor. “4K /120 Hz ile VRR / ALLM destekli HDMI passthrough” altyapısı üzerinden, yani cihazlar arasında HDMI 2.1 kablosu ile bağlantı kurarak geçişi zahmetsiz hale getiren ürün, Logitech’in Lightspeed kablosuz bağlantı sistemini de kullanıyor ve Bluetooth üzerinden telefonlar ile bağlantı kurabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Astro A50 X ses konusunda da iddialı çünkü ilk olarak Logitech G Pro X 2’de kullanılan 40 mm boyutundaki grafen sürücü üzerine kuruluyor. Bu sayede çok yüksek bir ses kalitesi / performansı vadeden ürün, 16-bit 48 kHz’lik mikrofon ile sesinizi arkadaşlarınıza ya da rakiplerinize oldukça net şekilde aktarabiliyor. Dolby Atmos desteği de bulunan ürün, tam şarj ile 24 saatlik bir kullanım ömrü getiriyor ve direkt olarak yukarıda bahsettiğimiz ünitede şarj edilebiliyor. Genel olarak çok iddialı görünen Astro A50 X ileride Türkiye’de de satılabilir ancak henüz bu konuda yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Logitech imzalı Astro A50 X yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş