Logitech’ten 3’ü bir arada şık tasarımlı şarj ünitesi [Video]

12 Mart 2020 09:00

Çevre birimleri konusunda dünya devi Logitech, bugün Apple dünyasını yakından ilgilendiren yeni bir şarj ünitesi tanıttı.

Logitech, The Powered 3-in-1 Dock adını verdiği yeni şarj ünitesi ile 3’ü bir arada bir çözüm sunuyor. Firmanın kısa süre önce resmen tanıttığı yeni ürünü, görebileceğiniz üzere kişilerin aynı anda Apple Watch, AirPods / AirPods Pro ve iPhone modellerini şarj etmesine imkan tanıyor. Benzerlerini daha önce de gördüğümüz bu ünite, Apple Watch için manyetik şarj bağlantısı kullanıyor. AirPods’lar ve iPhone ise Qi standardı üzerinden kablosuz olarak şarj ediliyor. Özellikle yatak başına koymalık bir çözüm oluşturan The Powered 3-in-1 Dock, elbette Qi destekli diğer cihazları da şarj edebiliyor. Burada Apple’ın modelleri için 7,5W, Samsung telefonlar içinse 9W güç sunuluyor. Kablo karmaşasından kurtulmak isteyenler için güzel görünen The Powered 3-in-1 Dock, alana büyük bir yenilik getirmiyor olmasına rağmen dikkat çekmeyi başarıyor. Oldukça güvenlik denilen Logitech imzalı ünite, iki farklı renkte geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Logitech imzalı şarj ünitesi kaça satılacak?

Firmanın bu şık ve sağlam tasarlanan ürünü açıklandığı kadarıyla 130 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu açıdan kesinlikle ucuz bir seçenek olmayan cihaz, Apple ekosistemi içerisindeki birçok kişinin dahi elde etmek istemeyeceği ürünler arasında yer alacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO’nun ilk akıllı saat modeli

Paylaş