Lüks bir iş ofisine dönüştürülen Mercedes-Benz Sprinter [Video]

19 Ekim 2020 21:00

Mercedes-Benz Sprinter için birçok özel dönüşüm projesi bulunuyor. Bunların sonuncusu aracı lüks bir iş ofisine dönüştürüyor.

Mercedes-Benz Sprinter pazarada hitap ettiği alan içerisinde oldukça popüler bir araç. Van sınıfının en çok tercih edilenlerinden Sprinter, Kanada merkezli Inkas Armored tarafından baştan yaratıldı. Inkas Armored, bu aracı yukarıda da dediğimiz gibi lüks bir ofis haline dönüştürdü. Arka kısmında dört iş insanının rahatlıkla toplantı yapabileceği bir alan bulunan araç, en arka kısmında ise L şeklinde bir ana çalışma masası taşıyor. Yani arka kısmında toplam beş adet oldukça konforlu görünen ofis koltuğu yer alan model, burada güçlü bir sistem sistemi ve iki adet LCD televizyon da barındırıyor. Firmanın uzmanlık alanı olduğu için silahlı saldırılara karşı bir zırh ile korunan bu lüks tekerlekli ofis, aktarıldığı kadarıyla biyometrik güvenlik sistemine sahip ve özel bir havalandırma sistemi de kullanıyor. Elbette ufak bir buzdolabı da taşıyan LED aydınlatmalara sahip Sprinter, pandemi döneminde birçok iş adamının ilgisini çekecek izlenimi oluşturuyor.

Mercedes-Benz Sprinter çok dikkat çekti

Tanıtım videosunu yukarıda izleyebileceğiniz bu özel araç için net bir fiyat verilmiyor. Çünkü firma müşterilerine çok geniş özelleştirme seçenekleri sunuyor ve isteklere göre fiyatlar çok ciddi şekilde değişiyor. Ancak yine de fiyatın kesinlikle ama kesinlikle ucuz olmayacağını belirtmek gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paylaş