M2 işlemcili MacBook Air için 11.300 TL’lik indirim fırsatı [Şubat 2024]

15 Şubat 2024 20:00

M2 işlemcili 2023 model MacBook Air dizüstü bilgisayarın fiyatı düştü. Popüler dizüstü bilgisayar Apple tarafından geliştirilen M2 işlemcisini bünyesinde barındırıyor.

Bu işlemciyle güçlü bir performans sergileyen MacBook Air, True Tone özelliğine sahip 15,3 inç Liquid Retina ekran yer alıyor. 500 nit parlaklığa ulaşabilen bu ekran geniş renk yelpazesi sunuyor. Dört farklı renk seçeneğine sahip olan bilgisayarın gövdesinde yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyum malzeme göze çarpıyor. Hem ince hem de hafif bir tasarım çizgisine sahip olan bilgisayarda Full HD çözünürlük sunan FaceTime kamera mevcut. Yüksek çözünürlüğe imkan tanıyan bu kamerayla görüntülü görüşmeler yapılabiliyor. Üçlü mikrofon dizilimine sahip olan bilgisayarda uzamsal ses teknolojisine sahip ses sistemi bulunuyor. Cihazda bununla birlikte Apple’ın mobil cihazlarında gördüğümüz Touch ID teknolojisi de var. Kullanıcılar ekran kilitlerini parmak izleriyle açabiliyor. MagSafe, iki adet USB-C ve 3.5 mm kulaklık girişi ise bilgisayarın bağlantı noktaları arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MacBook Air dizüstü bilgisayarın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Bilgisayar uzun pil ömrüyle de fark yararıyor. Kullanıcılar dizüstü bilgisayrın pilini yüzde 100 şarj ettiğinde 18 saate varan pil ömründen yararlanabiliyor. Resmi fiyatı 52.299 TL olan 256 GB’lık modelin kampanyalı fiyatı ise 40.999 TL. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmayı sürdüreceğiz, LOG’u takip etmeye devam edin.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş