Marvel yıldızının inandığı Captain America itirafı

27 Ağustos 2019 21:30

Avengers Endgame sonrasında geçmişe dönen Captain America ‘nın Peggy Carter’a itiraf etmesi gereken önemli bir detay bulunuyor. Marvel yıldızlarından Hayley Atwell, Steve Rogers’ın bunu itiraf ettiğine inanıyor.

Biliyorsunuz, Captain America Avengers Endgame’in finalinde önemli bir karar aldı. Sonsuzluk taşlarını aldıkları yere bırakmak için geçmişe dönmüşken, kendi zamanına gitmeye ve orada kalmaya karar verdi. Böylece unutamadığı biricik aşkı Peggy Carter ile yeniden bir araya gelme ve birlikte bir hayat kurma şansı oldu. İkilinin evlenip mutlu bir hayat sürdüğünü tahmin etmek pek de zor değil. Ancak bu mutluluğa gölge düşüren fazlasıyla can sıkıcı bir detay var. Bu da Steve Rogers’ın Sharon Carter ile öpüşmüş olması. Sharon Carter soyadından da anlaşılabileceği gibi Peggy Carter’ın yeğeni. Steve Rogers’ın Sharon ile yakınlaşmasının Peggy için can sıkıcı olmama gibi bir ihtimali yok. Peggy Carter’a hayat veren Hayley Atwell ise Steve Rogers’ın her şeye rağmen bu gerçeği itiraf edeceğini düşünüyor.

Büyük Captain America itirafı

“Steve muhtemelen oldukça zorlanarak bu gerçeği Peggy’e itiraf etmiştir. Bu can sıkıcı olayın ortaya çıkmasıyla kavga edildiğini, seslerin yükseldiğini tahmin etmek zor değil. Ancak bu bir yandan çok da komik bir durum. Bununla ilgili ciddi bir kavga ettiklerini, Peggy’nin kapıyı çarpıp çıktığını ve Steve’in de hafta sonu balık tutmaya filan gittiğini düşünüyorum. 40’lı yılların havası düşünülünce bunun pembe dizi dramasından çok komediye yakın olacağına inanıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Açıkçası Steve Rogers’ın ne kadar dürüst bir insan olduğunu düşününce biz de onun bu gerçeği Peggy Carter’a itiraf ettiğini düşünüyoruz. Ancak sonuç gerçekten böyle mi olmuştur, tahmin etmesi oldukça zor.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı

Paylaş