Mcdodo’dan iPad’lerle uyumlu bütçe dostu kalem

04 Mart 2022 15:00

Mcdodo mobil cihazlarla uyumlu aksesuarları Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Mcdodo kısa bir süre önce tabletleri bilgisayara dönüştüren adaptörünü tanıtmıştı. Bu adaptör sayesinde mobil cihazlara USB flash sürücü, fare ve diğer USB cihazları bağlanabiliyor.

Mcdodo bu kez tablet kullanıcılarına fayda sağlayacak bir kalem duyurdu Yeni nesil Apple tabletlerle uyumlu şekilde çalışan tablet, Türkiye’de satışa sunulmuş durumda. Türkiye fiyatı 499 TL olarak açıklanan kalem, Apple’ın tablet kalemiyle aynı özellikleri kullanıcılara sunuyor. Apple’ın kaleminden çok daha uygun bir fiyata sahip olan kalemde kablosuz eşleşme ve şarj özelliği bulunuyor. Mcdodo tablet kalemi, manyetik yapışma ve çift dokunuşla araçlar arasında geçiş özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sayede kullanım kolaylığı sunan kalem sıfıra yakın bir gecikme süresi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mcdodo imzalı kalem uzun bir pil ömrü sunuyor

Gerçeğe yakın bir kullanım deneyimi vadeden kalem hem çizim yapmayı sevenlere hem de not almayı seven kullanıcılara hitap ediyor. Pili tam şarj edildiğinde 20 saat boyunca kullanılabilen kalem bir yıl boyunca bekleme süresi sunuyor. Kutu içeriğinden USB-C bağlantı kablosunun da çıktığı kalem el avuç algılama ve eeddetme özelliklerine de destek veriyor. Kalem eğer kalın yazmaya da olanak sağlıyor.

İlginizi çekebilir: Uçan otomobil modellerinin öncüsü

Paylaş